Koľko spávajú vaše 18-dňové detičky?

leus22
28. júl 2022

Ahojte
Koľko soavaju vaše 18 dňové detičky ? A koľko zvyknú byt hore
Moja veľmi nechce spinkať + nás trápi grckanie
Grckaju aj vaše bábätka ? Po každom dojčení ? Ďakujem za odpoved

jaskolka
28. júl 2022

Syn spával cca pol hodinu a potom bol nejaký taky istý čas hore, a zase papal, prebalila som ho a zaspal. Grckal malo, ale samozrejme ze áno, to je normálne u bábätka, že trochu mlieka vyvráti nazad.
Dcéra spi asi trochu dlhšie, no je aj dlhšie potom hore, napríklad spi dve hodiny, a potom dve hodiny "kuká" okolo seba. Takisto občas vygrcka trochu mlieka, hlavne keď si neodgrgne 🙂
Keď sa to zdá, že veľmi grcka, skus ju nechať vo vyvýšenej polohe, ten tráviaci trakt ešte nie je vyvinúty úplne. Alebo možno ma reflux, spomeň to na poradni

ls56
28. júl 2022

Moja dcéra v tom veku čistá katastrofa.. spať len hojdaním,nosením na rukách alebo v kočíku. V kočíku spala aj 3hodiny vkuse. Hore bola podľa mňa medzi spánkami tak 20min možno. Ale niekedy zaspala aj pri kojení. A grckala veľa. Niekedy až také šabľe.

marianarem
28. júl 2022

@leus22 Moj ma 2.5 a tusim teraz prespi viac ako v tom veku. Prve 2 mesiace som bola rada, ked mi maly prespal 12hod z 24. Mal aj dlhe spanky aj kratke a velmi vela casu sa travilo uspavanim a zaspavanim. Pamatam si, ze sme sa s muzom cudovali, preco sa dobremu spanku hovori "spat ako babatko" 🙂 Pre nas spat ako babatko znamenalo stale sa budit a uprostred noci 4 hodiny hyrit 🙂 Po tych 2 mesiacoch sa to pomaly upravilo.