Ahojte
Koľko soavaju vaše 18 dňové detičky ? A koľko zvyknú byt hore
Moja veľmi nechce spinkať + nás trápi grckanie
Grckaju aj vaše bábätka ? Po každom dojčení ? Ďakujem za odpoved
Moja dcéra v tom veku čistá katastrofa.. spať len hojdaním,nosením na rukách alebo v kočíku. V kočíku spala aj 3hodiny vkuse. Hore bola podľa mňa medzi spánkami tak 20min možno. Ale niekedy zaspala aj pri kojení. A grckala veľa. Niekedy až také šabľe.
@leus22 Moj ma 2.5 a tusim teraz prespi viac ako v tom veku. Prve 2 mesiace som bola rada, ked mi maly prespal 12hod z 24. Mal aj dlhe spanky aj kratke a velmi vela casu sa travilo uspavanim a zaspavanim. Pamatam si, ze sme sa s muzom cudovali, preco sa dobremu spanku hovori "spat ako babatko" 🙂 Pre nas spat ako babatko znamenalo stale sa budit a uprostred noci 4 hodiny hyrit 🙂 Po tych 2 mesiacoch sa to pomaly upravilo.
Syn spával cca pol hodinu a potom bol nejaký taky istý čas hore, a zase papal, prebalila som ho a zaspal. Grckal malo, ale samozrejme ze áno, to je normálne u bábätka, že trochu mlieka vyvráti nazad.
Dcéra spi asi trochu dlhšie, no je aj dlhšie potom hore, napríklad spi dve hodiny, a potom dve hodiny "kuká" okolo seba. Takisto občas vygrcka trochu mlieka, hlavne keď si neodgrgne 🙂
Keď sa to zdá, že veľmi grcka, skus ju nechať vo vyvýšenej polohe, ten tráviaci trakt ešte nie je vyvinúty úplne. Alebo možno ma reflux, spomeň to na poradni