Koľko merajú a vážia vaše deti - 2r7m
Ahojte, boli sme na krúžku, všetko rovnako staré deti +-3 mesiace. Naša tam vyzerala ako staršia sestra. Koľko merajú a vážia vaše deti ? (Naša má 99cm a 14kg)
@bluemoon24 wau to je iná výška. Často takéto čítam ale ešte som takto nadpriemerne vysoké dieťa asi nevidela
Netrap sa. Niektore deticky su vyssie a vacsie. Niektore mensie. Ono casom sa to mozno upravi, ze sa niektore bud vytiahnu neskor alebo proste niekto je vyssi celkovo. No moj ma len 20 mesiacov a ma 16 kg 🙈 a vyska neviem. Nemerala som teraz ale nosi bezne 98 veci takze to sedi cca 🤣🤣🤣
Tipujou mu 3,5-4r :D ale co, prece mu nebudu davat cihlu na hlavu, aby se zmensil 😂😂
@ns994 netrapim, to len tak pre zaujímavosť skôr sa pýtam.
Pritom dcéra bola drobček keď sa narodila (v 39tt a mala 47cm)
Drobatko. Tak sa pekne vytiahla 🙃 ale chapem, ja tiez niekedy len kukam na toho mojho ako je vacsi oproti inym detickam. Trosku dufam, ze uz nebude tak rychlo priberat..lebo zacina byt celkom tazky 😃
Syn ma 2r a všetci že uz ma aspoň 3r je dost vysoky ale to je hlavne tym že ma dlhe holenne kosti čo ho aj opticky predlžuje
v skupine mame dievčatko je taka drobná že nosi už jednu velkosť nohavic hadam aj rok stale su jej dobré 🙂
Problém je vtedy ak dieťa v 3 rokoch nemá 90 cm vtedy sa považuje za nizske a tvoje už ma 99 čiže je za normou
Môj ma 2r a 10 mes, meria 99cm a 16 kg ☺️
2r 7 mes máme presne . Váži 13 a meria 92
Moja vyzera na 2 a ma pomaly 4. Zdrava ako repa, ale vysku zdedí po mne. Sme sledovany na endo ale uz chodime len raz rok. Aktualnu vysku ma 94cm a 13kil.
Moja bola tiež taka palculienka, nemala ani 3 kg a 49 cm ked sa narodila.V sobotu ma 4 roky a 113cm a 18kg. V škôlke je od všetkých detí vyššia cca o 10cm. Ja som vysoká, muž vysoký a všetci sa aj tak čudujú 🤔
tiez ma mala 2r a 7mes a ma okolo 105cm a 15 kg.... ale ona je po manzelovi, ten ma 2metre :D
Len uvažujem,keď to tu čítam, ako to bude u nás,keď malý má 14 mesiacov : 14 kg, veľkosť oblečenia už teraz 104 🤭
@kristina210 104 v 14 mesiacoch ? 104 nosí moja a meria meter 😅
Veru áno🙂 narodil sa 55 cm a 4070g, už v pôrodnici keď ho vyberali,tak mi hovorili,že je to kus chlapa...pediatrička na poradni v 12.mesiaci rovnako,že je veľký a ťažký ako už vyspelé dojča🙂 ... keď sa stretneme s mamičkami,ktoré rodili u nás +/- mesiac keď aj ja,rovnako vidieť obrovský fyzický rozdiel medzi deťmi a reakcia rovnaká "juj ten je riadne veľký, riadny chlap to bude" ... a ktovie,možno sa to časom trošku spomalí🙂
Nasa skoro 6 rocna ma 109 cm a 15 kg. 🤷♀️
Ja mam 4 rocneho 110 cm cca a uz sa pytali ludia, ci ide uz do skoly 🤣 pri mne vyzera asi este vyssi, ako je, lebo ja mam len 1.6 metra😂
@kristina210 tak riadnu veľkác veru. A koľko meria teraz na dĺžku ?
Dcérka 2r 7m má 96cm a 13.7kg.Tiež na ňu všetci hovoria, že je "veľká".
2r8m 92cm, 10 kg. Drobček.
@luciferka93 nas je presne taky isty 😁 2r10m, 99cm, 16kg 🙈
@zdenkak87 😃😃 takí akurát, aj keď ja som čakala ze bude vyšší lebo muž má 2 metre ale asi sa vytiahne neskôr 😃 zatiaľ je taky ako jeho rovesníci ☺️
Moja ma 3 a pol roka. Ma 14kg a cca 98cm
@luciferka93 my nie sme vysoki tak asi nebude, aj ked moj brat ma 195cm tak uvidime 😁😁 ale teraz ma tu vahu plus minus rovnaku uz asi pol roka, len do vysky rastie
@zdenkak87 presne aj náš, váha stojí ale od apríla mi narástol 6cm 😃🫣 ja nie som moc vysoká ale muž a jeho strana sú všetci 1.9 až 2 metre. Z mojej strany som krpata len ja, mamina a babka 😃
2r a 5mesiacov, 14kg a 97 cm 🙂 Chudulinky a dlhy 🙂
Trochu opozdene...meria 90 cm
2r7m 107cm/19kg (chlapec)