Koľko mali vaše detičky týždňov, keď sa začali pretáčať na bruško?

28. mar 2022

Ahojte. Koľko mali vaše detičky týždňov keď sa začali pretáčať na bruško a cvičili ste nejako aby ste im pomohli?

dada0902
28. mar 2022

Tak okolo 5m mohla mať ja som jej po stranách dávala hračky a za tým sa naťahovala a potom sa prešupla na bruško

surama
28. mar 2022

Par dni predtym, ako dosiahol 4m. Dlho skusal, skusal az sa mu podarilo. Samozrejme sme mu davali hracky, ale inak sme ho nechavali nech to pride prirodzene. A odvtedy sme sa nevyspali 😂

bashee
28. mar 2022

Od 3,5 mesiaca, mam to zachytene na videu, 12.08.🙂. Nepodnecovala som ho, presne aj moj sa o to pokusal uz dlho a napokon mu to vyslo. Ale ak treba tak oblozit hrackami a to pride samo

gertys
28. mar 2022

4m. Skušala kym to vyšlo 🙂

ladybug138
28. mar 2022

4 mesiace, zvladla to sama, zrazu som na nu pozrela a bola na brusku 😂

marianarem
28. mar 2022

Moj mal 3.5m, nijako specialne som s nim necvicila, dokonca aj na brusko som ho davala velmi malo, lebo to nemal rad. Ale nosila a drzala som ho v roznych polohach, potrebne svaly si najviac soevnil v polohe tigrika a klokana.

iluviel
28. mar 2022

Obe moje dievčatá (predčasniatka) mali 4 mesiace keď začali 🙂

tatharina
28. mar 2022

Starsia na konci 5 mesiaca, mladsia na 2.5 mesiaca.

inana11
28. mar 2022

Starší polroka a viac😃lenivec jeden😃😃😃a aj to mam milión videí ako skúša a už to vyzera že to pôjde a nejak 6,5 mesiaca mal keď sa konecne podarilo ale ešte stále sme mali klud lebo bol ozaj na pohyb lenivý keďže som sa veľa venovala a sedela nad ním. Druhorodený luxus vyskereny pozornosti nemal takze ten sa musel viacej snazit a dal to v 3,5 mesiaci😃ale celkovo nás prvorodený bol zdatnejších v blabotani a tento druhý je zase pohybovo,má 10 mesiacov a vyše mesiaca si beha pri nabytku… to starší začal možno tak ako 11 mesačný ale chodil napodiv pár dni po roku samostatne. Tento to nacvičuje už dobrý mesiac a pól a sem tam stoji s hrackami v oboch rukach ale hneď sa šupne na ritku😃

selest
28. mar 2022

Cca 3 mesiace

andreatytler
29. mar 2022

6 mesiacov. Cvicili sme koli hypotonii osteopaticke cvicenia a tiez som mu ukazovala ako sa pretocit.

nairia
29. mar 2022

23 tyzdnov a 5 dni, kedy sa to podarilo. dovtedy okrem ineho aj vselijake aktivitky doma na podporu spravneho prevedenia pretocenia, ale to len v ramci hier pocas bdeleho okna