Kolko má spať 9 mesačné dieťa?

homolca
7. máj 2019

Kolko spavaju vasi 9 mesacni? Moj da rano budi o 7, spi len na obed, ked ho ukocikujem, tak od 13 do 14 a potom vecer zaspi 21.30, mozno 22.00, nech robim cokolvek...kocikujem, nosim, kojim, cumel, flass, tma od siedmej, ticho, biely sum...dochadzaju mi napady ako ho uspat v normalnom case...v noci je 3-5 krat hore...co snim?

diewcatqoo
7. máj 2019

@homolca niektore deti su jednoducho take. Moj od narodenia do 2 rokov bol v noci hore kazdu hodinu. Ked sa zobudil len 5x, bola to super noc. Pocas dna spal do roka 2x po 20 min, od cca roka 1x po cca 30 min. Nikdy mi nezaspal v kociku alebo v satke.
Je mozne, ze mu idu zubky, preto nemoze spat. Treba skusat vsetko mozne, ale nemusi to pomoct. My sme skusali naozaj vsetko a bez uspechu. Az ked mu v 2 rokoch vysli vsetky zuby, zacal spavat celu noc a pocas dna dal aj 2 hodnovy spanok.
Zalezi aj od toho, ci kojis. Niektore kojene deti sa v noci budia uz zo zvyku. Viacerym mamickam pomohlo k prespatej noci aj nocne odstavenie.

miruslb
7. máj 2019

Naša má za 2 týždne rok a je to tak isto. Ráno vstáva medzi 7.30 až 8:00. Zaspí s problémami o 13:00 a večer až o 21:00 a aj to už nasilu ju dávam. Viem že by ešte úplne v pohode vydržala byť hore. Neviem čo sa deje. Inak vždy mala problémy so spaním. 7 mesiacov čisto len v kočíku za pochodu a po 7 mesiacoch aj na posteli, ale so mnou

winni
7. máj 2019

Moja bude mať rok, do osem mesiacov spávala ukážkovo, dvakrát cez deň po hodine a pol, v noci raz hore, zmenilo sa to v noci, hore je aj šesť krát, nadránom už spinka so mnou, chodi spinkať medzi 19,30 - 20 h, vstáva okolo 6 h, niekedy potiahne aj do 7,15h, prvý spánok ma okolo 8,30 h, pospí hodinku a pol, druhý spánok má medzi 13 h - 13,30 h pospí 45 min až hodinku iba v kočíku.

evkamotka
8. máj 2019

Ma spat kolko chce, co ti poviem

siska53
8. máj 2019

@homolca no nas spal podobne, akurat, ze v nocu sa zobudil tak raz, ak vobec.. prosto su take deti..dcera spavala zas inak.. on mal a ma mensiu potrebu spanku.

lubina
8. máj 2019

@homolca vobec neporovnavaj deti a uz vobec sa nepozeraj na nejake tabulky, kazde dieta je ine a ma iny rezim. Nasa obe dcery boli "nespave" vedi. Kamoskam deti spali este dva razy za den a nase tak pol hodku denne...na druhej strane spavali dobre v noci a aj dlho. Mne vtedy doktorka povedala, ze nemam pozerat kolko dieta spi cez den, ci raz alebo dva razy, ze ide o to, aby za tych 24 hodin spali tolko kolko je potrebne pre ich vek. Ako to uz maju tie deti rozdelene, ze je to jedno. Preto som aj bola kludna,lebo nase ozaj cez den spat nechceli, no dospali to v noci a rano.