ahoojte baby mam 6 tyzdnovu dcerku a vacsinou spi tie 3 hodiny cez den potom zvykne byt max 1 hod hore pokupani viac...niekedy zaspi hned pri papani cize neni ani hore...v noci niekedy spi pekne ze od 22 do 6rano a niekedy sa budi kazde 3 hodiny ale hned zaspi...je to v pohode? Nemala by byt uz viacej hore..ked len tolko spi a tak? Je celkom dobre babetko ked porovnam s dcerkou prvou tqk sa my to nezda ta bola uplne ina ..ale tak viem kazde babetko je ine...dakujem za info dopredu
ja som neriesila kolko spi bo som sa aj ja chcela vyspat 🙂 ale kazde tri hodiny dostal cicu, prebalil sa a spinkal... dokonca sa smiali nam vonku, o 19h v lete v kociariku spal, o 20h uz okupany napapany zas spal... casom sa to bude predlzovat byt hore, tak v stvrtom mesiaci
6.00 budicek
9.00-12.00 spanok
15.00-18.00 spanok
21.00 -01.00 spanok
01.30- 6.00 spanok
Niekedy pospal dlhsie aj o hodinku
@miriam7979 nemala. Je ešte veľmi malá. Ale nie až tak. Taká 3 mesačná už bude podstatne viac hore kľudne aj 3 hodiny.
Kľudne sa riad jej režimom. Ja mám dve deti a druhá podstatne menej spí s tým rozdielom že už ako ročná spí na obed niekedy aj tri hodiny. To staršia dosiahla v 3 rokoch. Dá sa natiahnuť. Nieje taká mrzutá. Riad sa ňou.
@miriam7979 ved to je v pohode! U nas tiež mladšie spavalo a i spi omnoho viac ako starší.. ten spaval zas omnoho menej, ako by babo malo a doteeaz je to tak a uz ma 10rokov.. a 8 r.dcera stale spava omnoho viac ako on kedy spaval..
Je to veľmi individuálne..
Ak by ale spavala extrémne vela aj okolo pol roka, to uz treba riešiť, kamoskinej mladsej onoho casu zistili, ze ma malo zeleza. Ale ona spavala aj v 6.m.jak novorodenec...
Tiež mam 2 mes dcerku a spi takmer stale. Je to moje tretie babo. Je to ok. Moja je mozno 3x hore zo dna a dlhsie je hore okolo 18 tej to ju okupem dam jej papat a necham ju 2 hod hore a potom buva do cca 2 rana a potom sa zobudi o 5:30 a potom spinka zase v podstate cele doobedie ....
@tikinocka presne aj môj synček tak🙂 k večeru je dlhšie hore ...zaspáva okolo 9 niekedy sa po hodke zobudí ale potom zaspí a tiež tak do tej 2-3 ...a potom až ráno okolo 6 vstava
@miriam7979 ved je uplne malicka, este nema presny rezim. Bud rada, ze spinka, papa a pribera