Ahojte. Naozaj veľmi by mi pomohlo, ak by ste mi napísali, koľko spia denne (nočný +denný spánok) vaše 4 ročne deti. Tabuľky hovoria 10-13 hodín, čo je tak dosť rôzne, zaujímal by ma taky priemer,lebo neviem ci naša spi dosť.
Ráno mame doma vždy plač, keď ju budime do škôlky, že ona nevládze, že chce ešte spinkať a je strašne unavená a večer ju zas nedokážeme uspať (minimálne hodinu zaspáva).
V škôlke to isté, zaspáva úplne posledná a potom ju nedokážu zobudiť. Vždy keď ju takto budime ma to trocha trápi, či má dostatok spánku, keď tak strašne nevládze vstať. Ďakujem za akúkoľvek raru
O tej pol 9 az 9 vecer zaspi avstava o 7.00 rano.
@leuska15leuska15 zaspi dajme tomu okolo 22:00 a spi do 8 rana , občas do 9 rana , poobede ju nenútime spinkat , spinka sama od seba poobede na 2-4 hodiny 🙂
No neviem…viem, ze v skolke sa spava este aj v 5-6r. Nas nespi pravidelne cez den od 2r, 1-2x do tyzdna spi cez den, ale to musime doobeda fakt unavit vonku. V noci spava 11-12h a potom cez nepotrebuje, resp.by zaspal, ale vecer by nesiel skor ako o 22 a to zase rano by bol rev pri budeni. Spat ide o 19.30-20.00 a rano o 7 v pohode vstava. Ma 2,8r. Podla mna je dolezite vecer skor zaspat, ako trvat na tom aby spala cez den. Ja som v skolke nikdy nezaspala napr
@leuska15leuska15 ako začala chodiť do skolky chodí spat aj o 22:30 a ráno o 7 vstane bez placu “fresh” 🙂
Zaspava cca 20:30-21:00 a spi cez tyzden do 6-pol7, ked je vikend dakedy aj do 7. A cez obed cca hodinu dve a dakedy vobec .
Ahoj. Nasa cez den nespáva a v noci spi od cca 21:30-7:30.... čo je 10 hodin (cez víkend spi dlhšie). Inak keď som to teraz prepočítala, zdá sa mi to malo😂 ale pravda je že je úplne v pohode, žiadne scény z únavy nepoznáme.
@leuska15leuska15 od 22:00-7:00, rano vstava sam a je cez den uplne v pohode. Cez tyzden spi v skolke asi 1.5h cez vikend doma nespi.
niekedy nespí cez deň vôbec, niekedy 2 hodiny
v noci - od cca 9,30 do pol 7
ako začal do škôlky chodiť je to lepšie, predtým ťahal aj do 11 večer, to bolo na prášky
Je to rôzne a nie vždy rovnako. Veľmi dlho mu trvalo kým sa zvykol vykmotrit z postele, ale do škôlky vstane bez problémov. Pri raňajkách sa preberie a potom super. Ak spí na obed, tak vie potiahnuť aj horkú, dve a vstať s mrnkotom. Večer ide okolo 21.00 a ráno pred 7.00 vstáva do škôlky. Zaspí okolo 21.30. takže asi okolo 10 +- spáva. Keď si poobede ľahne, zaspí, ale niekedy odmieta.
@leuska15leuska15 zaspáva okolo 21h, vstáva okolo 7h. A poobede potiahne aj 3hod keď ho nezobudim.
Moj 2rocny cez den spi len 30 minut, no vecer je o 8 KO a vstava o pol 7
Nasa ccam od 21 do 7 rano,cez den nic
O 20.00 chodí spat, vstava o 7.00 do škôlky, cez prázdniny okolo 8. Cez obed spi hodinu o 12.00
Ďakujem Vám strašne moc, ste úžasné
@leuska15 obe staršie už od 3r alebo 2,5 nespávali na obed (museli sme dávať pozor aby o 16-16:30 nezaspali). No a chodili podľa veku spávať o 19:00-20:00 (výnimočne o 20:00, obyčajne boli o 19:30 hotoví). A vstávali o 6:30 alebo 7:15 najneskôr. Žiadne problémy so zaspávaním alebo odmietaním spánku. Spali celú noc.
Najmladšia teraz prešla z 2h obecného spánku na 1hodinu alebo 45 minút. Akurát dobŕšila dva roky. Takže nás to asi o pol roka čaká znova. Bez obecného spánku a pôjde spať skôr ako súrodenci. Veľa šťastia. 🍀
Syn cca o pol desiatej večer zaspí a ráno vstáva o siedmej..tiež večer dlho zaspáva a ráno je unavený