Ahojte mamicky, chcem sa opytat, kolko asi trvalo, kym vam prisli namontovať monitor dychu z Unionu? Pride mi to trocha blbe, ze az po porode sa to ma vybavovat. To znamena, ze sa moze stat, ze prideme z porodnice domov a monitor este nebude... ? A co tych par dni, kym pridu, ved zosaliem od strachu, ked ho nebudem mat. Budem sa stale strachovat ci dycha alebo nie. Vdaka.
@miriam1983 nie, bude v postielke
@zunaa89 no ved, pri tebe
Cca týždeň to trvalo, my sme na tých pár dní mali požičaný od jednej kamarátky, potom tuším polroka sme mali ten z Union a nakoniec sme aj tak kúpili vlastný, lebo môj muž nemohol celé noci spávať a budil sa s panikou a celý spotený, že sa nám malý udusil - totiž asi 3x nám pipal
Nám prišiel o 2 týždne. Na východe nestihaju. Inak do 4 dňoch vraj prídu.
@zunaa89 nám prišli po cca 3 dňoch po príchode, ale po pol roku sme aj tak kupovali vlastny a teraz som rada, lebo pri druhej dcére nám pipal zo začiatku asi 5x.
Dakujem za info, tiez nad tym rozmyslam, ze si kupim vlastny, lebo pol roka je dost malo... A na nanny som pocula viac staznosti, ze casto falosne pipa. Ze lepsi je babysense. Mate skusenosti aj s babysense?
@zunaa89 nebudes mat babatko pri sebe?