Koľko a ako často spí vaše 8 mesačné dieťatko?

leusko4
30. sep 2016

Mamicky ste tu niektora ktora ma podobny rezim ako moj 8mesacny syncek? Zacal mi vstavat az rano o 9tej hodine (spinka ukazkovo od 20.00hod vecer do 9.00hod rano s 1x prebudenim na mliecko) ale problem je v tom, ze mi zacal spavat uz len 1x do dna na cca 2hodinky. Je to o.k. pre rake male 8mesacne? Ved v tomto veku by mal mat este 2x denny spanok, že?? Ak sa zobudi z denneho spanku o 13.30hod ja uz ho na druhy spanok neuspim, pretoze to by vyslo okolo 17.00. co je zbytocne. Budem rada, ak sa tu niektora maminka ohladi, ze je na tom podobne. Ďakujem pekne

candii
30. sep 2016

ja si myslim ze 2h spanok je uplne OK .. moj ma co chvila 10m a rano vstava o 7.00 .. doobeda pospi cca 30min a poobede 1h. Spat chodi o 20.00 ..

mirkava
30. sep 2016

@leusko4 Jeeej ved to máš super... ked chce spat len raz do dna tak je to ok, kazde dieta je iné.... v noci sa vyspinka dosýta tak cez den uplne staci raz.... mas to skvele, ja len závidim....ja som sa takto v noci nevyspala za celu matersku....uživaj si to 😉

svetielocko
30. sep 2016

Suhlasim s komentarom vyssie,v moci spi velmi dlho,tak potom mu 1 denny spanok staci. Nasa spi v noci len 11 hodin (aj to prerusovane 🙂 tak potom si tie "zvysne" 2 hodky dospi v druhom dennom spanku. Alebo aj v 2. a 3. Spanku niekedy,ked dava len po polhodkach. Takze to mas super,bud spokojna.
Teda pokial mas pocit,ze male je v pohode a nie je cez den privelmi unavene.. 🙂