Ahojte, aj váš trápia, trápily kolíky? Koľko to u vás trvalo
Ahoj u nas tiez prvorodeny maval. Ja som nevedela ani ze nieco take existuje, takze to bolo trapenie. Skusili sme vsetko rascovy caj, feniklovy caj, natieranie pupikom, cvicenie, casto rektalnu rurku ale najviac pomohlo PROBIOfix baby kvapky.
Ako ste dávali ten feniklovy caj
Mala bola na UM takze zmena mlieka a flase s filtrom
u nas presne 3mesiace. dva dni pred 3. mesciasom sa mu zacalo polepsovat a presne ako mal 3 mes. tak akoby niekto svihol carovnym prutikom a mame uplny pokoj. sem tam uz len prdiky trapia ale poloha na brusku to rychlo vyriesi 🙂
Ahoj, aj môjho synčeka trápila kolika a pomohla nám biogaia 5 kvapiek každý deň a masť pupík, taktiež feniklovy čaj ak rektalna rúrka Začalo to asi tak od 3 mesiaca, ale potom to prešlo nejako....
@ona12 Môjho staršieho veľmi trápili koliky, každý večer plakal 5-6 hodín vkuse. Až po mesačnom trápení som objavila zázrak menom feniklový čaj. Vďaka nemu koliky ustúpili. Pri menšom (4 mesiace) som hneď pri príchode z pôrodnice bežala kúpiť feniklový čaj a hneď som ho dávala piť dvakrát denne po 100 ml a nemal vôbec žiadne koliky.