Ahoj holky, jelikož se mne tohle téma bude zřejmě brzy týkat - končí mi dvouletá mateřská - chci se zeptat mamin, které dávají dítě na celodenní hlídání k někomu - kolik platíte za den, popř. za hodinu cca?
Plati se cca 100 Kc na hodinu, pres agenturu vic, da se ale sehnat i za min-minimalne ale tak 80. Nejaka studentka by to dala i za 50, mozna. Otazka je, komu dite sverit.
zas je rozdiel prilezitostne varovanie dietata...a kazdodenne na niekolko hodin, kym je maminka v praci - to by som dohodla na nejaku mensiu taxu, pripadne pevnu ciasku na mesiac.
Tak, tak. Vzdycky se da nejak domluvit.
v Praze mám oblíbenou agenturu, kterou provozují invalidé, takže mají i lidové ceny: platím 75 korun na hodinu. Už léta je využívám, mají všechny pracovnice výborné a jsem spokojená.
Kdo by chtěl kontakt, napište IP.
tady jsem se trochu zasmála nad cenama, já hlídám holčičku který je teď 20 měsíců, mám jí denně včetně víkendů od 9 do 20 hod a mám za to 7 tis. měsíčně, to znamená že mám asi 21kč na hodinu, hlídám jí už rok a půl, učim chodit na nočník, vychovávám..a to je teda sakra málo ☹
ok, holky, děkuju moc. Mám celkem dvě možnosti a obě chtějí cca 500,- na den, je to i s jídlem. Od rána od 8 do cca 7 hodin večer - tzn. to vychází na 45 kč na hodinu a příležitostné hlídání je za 80 na hodinu. Jsme menší město, v Praze je to asi víc. Takže to asi celkem jde.
elucinka - to je velice slušná cena - pokud se ti to vyplatí,
ahoj, mě hlídá kamarádka od 8-16 za 400,- má stejně starýho kluka, takže to má jako přívýdělek k dobru k mateřské-rodičovské, takže pro mě cena taky OK a je to taky s jídlem+choděj do bazénáu,takže vyžití super, malou od nich nemůžem někdy ani dostat domů
za hodinu 120 kc v Praze