Kojenie a farbenie vlasov

adulienka11
12. aug 2018

Baby chcem sa vas opytat farbite si vlasy niektora na blond ked kojite.Niekto vravi ze to ide do mlieka predsa je tam ten peroxid.Dcera ma polroka.Dakujem za rady☺😊😀

evakalna
12. aug 2018

Veľa blondínok si farbí peroxidom vlasy aj keď koja. Vyber si asi kvalitnú farbu bez amoniaku.

vikinecka89
12. aug 2018

ja som bola na melir ked mal maly cca 5 mesiacov a v pohode to zvladol... uprimne, ani ma nenapadlo ze co tam moze ist do mlieka 😂 takze som to absolvovala s kludom 😁

adulienka11
autor
12. aug 2018

No sa bojim ze nieco pojde do mlieka a uz mi nebude chciet cicu 😕

taami
12. aug 2018

@adulienka11
Skús sa začať vyjadrovať ako normálny človek lebo to dieťa čochvíľa zdeformujes...

alex49
12. aug 2018

cicu? tvoje dieťa je mačky? čo na to povedia bio matky 🙄
existujú rôzne druhy farieb, pozri si čo obsahujú a podľa toho si vyber, dieťa z toho neotráviš, jedine keby olízalo čerstvú farbu.

karajazviny
12. aug 2018

@adulienka11 nieeee, nerob to a samozrejme ani nedýchaj, čo keď sa do ,,cici,, niečo dostane 🤦🤣 ako ja si vždy poviem, že už som ohľadom tehotenstva, pôrodu, kojenia počula všetko - a hľa, vždy sa nájde niečo čo ma položí do kolien 👍😊

beky1813
12. aug 2018

Ides farbit vlasy alebo "cici"? Prve dieta, co?

myjusiatko
12. aug 2018

Pri kojeni mozes nafarbit vlasy uplne s kludom. 🙂

adulienka11
autor
13. aug 2018

@beky1813 nie druhe pri prvej som kojila iba 3 mesiace

adulienka11
autor
13. aug 2018

@alex49 to sa tak vravi ze cica co jej mam vraviet pod dam ti prsnik

adulienka11
autor
13. aug 2018

@evakalna skusim sa opytat na nejaku dakujem

libawet
13. aug 2018

@adulienka11 henna, prírodné farbivo.

evakalna
13. aug 2018

Naozaj, je to hlúpe hovoriť dieťaťu dám ti cucať cicu. Skús mu povedať, že ide papať mliečko. Ale cucať cicu? To je aký slovník? Tak sa naozaj nerozpráva so svojím dieťaťom!

vlasica19
13. aug 2018

Skus pouzit farby, ktore su viac setrnne, v dobrom kadernictve alebo drogerii ti poradia. Ja by som do toho asi nesla. Ja som v tomto strasny bojko, radsej by som zila s vyrastenymi vlasmi 🙂 😀 Toto je taka zvlastna tema, lebo vela mamiciek to neodporuca ale su tu zase aj take, ktore to robia bezne a neriesia to. 🙂

katmi
15. aug 2018

@adulienka11 toto zas otázka hodna zamyslenia sa 😲 sme v 21storočí a existujú farby bez amoniaku..to po prvé.. po druhé neviem si predstaviť "prechod" farby z vlasu do mlieka lol 😂😂

katmi
15. aug 2018

@adulienka11 ak si miesto vlasov nafarbíte "cicu" potom sa odmietnutia môžete smelo obávať 🙈😨😂😂😂

29simona29
27. aug 2018

@adulienka11 ja mám tiež blond vlasy a farbila som si ich počas kojenia-môj syn je zdravý a spokojny

janulik2306
27. aug 2018

Určite môžte, nič sa nestane ved to ide na vlasy nie do tela to niesu lieky, nebojte