Ahojte maminy. Prosim vas ako casto kojite vase 5 mesacne ratolesti a ako dlho cca? Ja viem ze to je individualne, ale ma to zaujima pre porovnanie🙂 pripadne mi aj napiste kedy vam na noc zaspia a kolko krat vnoci pytaju papat. Dakujem za kazdu odpoved 🙂
@tukanec dve deti, dojcene na poziadanie, prikrmovane od ukonceneho 6. mesiaca. prvy - jedol 6-8x za den. cez den castejsie - aj kazde dve hodiny, lebo celu noc prespal. milovane dietatko, doprialo mame spanok d navratu do porodnice. druhy - v noci hore cca kazde 3 hodiny .... tazko porovnas, ja mam doma dve neporovnatelne deti 🙂
Moj ked mal 5m kojila som cez den kazde 3h a v noci 2x
dakujem vam. chapem ze sa nedaju porovnavat deti. ale moj chce kazdu hodinu cez den a posledny mesiac uz aj kazdu hodinu-hodinu a pol aj v noci. mne sa to zda vela, ale nevedela som odhadnut ci moze byt naozaj hladny alebo ma zo mna len cumel- ale ked prestane pit tak ho vzdy uz zrusim.. na druhej strane nejako vyrazne nepribera. takze vlastne neviem 😄🤷🏼♀️
môj si pýtal v noci cca každé 3 hodiny, papal cca 5 minút na prsníku za spinkal, som ho odpojila a preložila do postieľky, on bol v tomto super
Kazde 2 hodiny 5-7 minut,potom.pusti a dost.Nikdy sa nehra.
@tukanec Obe deti dojcene v 5.mesiacoch uz spali celu noc. Spávať chodili cca okolo 19.-20.00. Dojcila som rano, na obed, poobede, vecer. max.10-15min.
Syna som začala prikrmovat cca v 5.5mesiacoch a dcerku v 4.5.