Ahojte, po kolkatich dňoch ste išli von s novorodencom?
Po 2 týždňoch ,bol máj ,ale keď sme prišli z pôrodnice,bola hnusna zima ,cca po tých 2 týždňoch sa umúdrilo počasie ,tak sme išli 🙂 a popravde ja som tiež bola rada že si viem sadnúť ,nieto ešte chodiť ,takže to počasie mi vôbec nevadilo 😂🙈
Hneď na druhý deň ako sme prišli z nemocnice, dcéra mala 5 dní
Syn sa narodil v decembri, zacali sme na chvilu davat von po 2 tyzdnoch, po par dnoch na to sme uz chodili na prechadzky.
Odkedy mal 2 dni sme boli každý deň vonku
Hned na druhy den ale to nebola zima. Zas ked bude mrznut tak by som najskor davala pri otvorene okno do kocika a potom von ale na 5 den. Tych 5 dni kazdy den pri okno (oblecene). A potom kazdy den von ale smaozrejme nie 2 hodiny.
tak zalezi v akom rocnom obdobi sa narodi 🙂 my mame letne a boli sme hned po prepusteni z nemocnice, moja pediatricka radi toto
Na prechádzku choďte s dieťaťom po týždni otužovania doma pri otvorenom okne alebo na zasklenej lodžii. Dieťa tak vdychuje čerstvý, ale mierne zohriaty vzduch. Po týždni môžete ísť von na ¾ - 1 hodinu. Ak je dieťaťu teplo, má teplé telo, ručičky, môžete pobyt vonku postupne predlžovať. Nechoďte von, ak teplota klesne pod – 7•C a ak je veterno.
V lete fázu otužovania pochopiteľne vynecháte. Vhodné sú prechádzky ráno a v podvečer, keď nie sú horúčavy.
Hned ten den,ked sme prisli z porodnice
Narodil sa v januári a na 4.den.
Po 10 dňoch, bol február a čakali sme kým prejdú mrazy pod - 10
Rodila som december UK hneď na druhý deň ako sa syn narodil bol von v kočíku
Decembrové deti...najprv asi ako 2tyzdnove spali pri otvorenom okne samozrejme naobljekane,potom pidla počasia sme šli von na par minút.. v mraze a vetre sa s novorodencov nechodí von
Po par dnoch doma...ale neboli mrazy.
Okamzite -ako 3 dnove boli von, jedno ci v zime ci v lete. Len s prvym som sa po cs vonku netlacila🙈 ale ostatni surodenci boli okamzite von- skolka, skola nepocka...
Po tyzdni,narodila sa zaciatkom Februara,teda bola zima.
Moj sa narodil v januari, sla som po mesiaci, ale my tu mame zimu velku n severe. Ked bolo 5 stupnov..sli sme len do auta a autom niekde
Včera sme boli prvý krát na hodinu. Dcéra má 12dni a bolo -13°. Bola hrozna kosa aj nám už inak by sme boli dlhšie. Boli sme na trhoch
Ahoj asi po týždni ale bolo leto nebola taká zima ako teraz