Ako riešite kočíkovanie väčších detí v zime, konkrétne ich zakrývanie? Môj malý kočík miluje, chodíme denne na dlhé prechádzky. Mám pocit, že mu bude zima na aj keď bude v overale, no keďže sa chce občas aj prejsť vedľa kočíka, trápia má špinavé topánky. S čím máte dobrú skúsenosť? Obyčajnú deku mi bude zhadzovať. Inak viem len o bežných rastúcich fusakoch, nepadajúcich dekách a nánožníkoch. Všetko sa mi zdá byť náročné na údržbu kvôli tým špinavým topánkam a v zime musí byť masaker vkuse to prať a sušiť... Poraďte, čo je najšikovnejšie? Prípadne je ešte nejaká možnosť, o ktorej neviem? Ďakujem.
Ak rad pobeha, v zime by som ho nechala pobehat a do kocika minimalne. Ale par minut na striedacku by mohol dat aj nezakryty, ak bude mat oteplivaky, nie?
@zorkahorka On preferuje kočíkovanie. Pobehne si, ale pýta sa späť do kočíka, tak mu to neplánujem zakazovať. No a po dvoch hodinkách v kočíku podľa mňa v oteplovakoch vymrzne.
@tosomja @vulka Skúsim teda ten fusak 🙂 a návleky sú geniálny nápad, vôbec mi to neprišlo na um 😅 ďakujem
Fusak s tou pogumovanou vrstvou som po navrate utrela s handrou a nechala vyschnut.
Mala som fusak s odopinacim spodkom, ale ja som synovi vyzula topánky a dala mu vlnene ponožky do kocika.
@zd582uo vyzuť topánky a dať nejaké teplé papučky
@zd582uo https://www.mall.sk/kociky-prislusenstvo/kaiser...
Pohladaj niečo podobne
@zd582uo fusak s odopinatelnym spodnom, rastúci. Prala som len ten spodný diel kde sa strkajú nohy.