Čaute, chcela som sa spýtať akú máte rutinu vrámci kočíkovania. Ja mám 7mesačné dvojky a priznám sa že prechádzky sú niekedy horor. Už ani neviem kedy mám s nimi najlepšie chodiť von aby boli spokojný. Keď boli menší a mali vaničky nebol až taký problém, keď tak som jedného alebo oboch dokŕmila a po čase mi zaspali a mohla som s nimi ostať vonku aj dve hodky. Teraz musím taktizovať či doobeda alebo poobede, či nebudú chcieť spať a podobne. Odkedy majú sedačky a nie vaničky, tak sa len mršia, a ja s nimi väčšinou po hodine utekám domov nech ich môžem uložiť spať. Ráno majú svoju rutinu a ak ich vytiahnem vtedy von sú len mrzutí, lebo sa im v sedačkách asi nechce spať, a poobede je to už kadejako. Kto vie poradiť?
Neporadím ako je to s dvojičkami, mám len jedného, ale on mi od polroka nespal vôbec v kočíku. Dovtedy v pohode, ale odbilo polroka, tak nič, len doma v postieľke/posteli.
A hlavne mali sme režim, o ktorej chodil spať cez deň (tuším to bolo vtedy o 11 a o 16tej).
Aj teraz. Má 1.5 roka a na obed o 12tej musí spať, 12.30 najneskôr.
@majajamba v horúčavách ani moje dvojicky nespali v kociku,to som ich doma v hráčke musela uspavat.Vyckaj tieto teploty a skus ked sa ochladí.Ked ti spia doma dobre tak je to super.Vonku mozes ich vziat aj na kočíkovania ale skor podvečer lebo tieto horúčavy aj male deti zle znasaju moje naor neboli vobec v kociku v tychto teplotách,nemohli zaspat
@majajamba rozumiem ale so 7 mesacnymi babatkami nie je nutne chodit von aj doobeda aj poobede. Tak chodte von az vever o 18:00 ked takto. Horise bude pptom vysvetlot 2-3 rocnym ze je horuco neda sa ist von. Moji takto stoja pri dverach asi o osmej rano uz. Tak ked nechcu byt v kocikoch nechajte ich doma
Kedy rano vstavaju?ja som chodila na prechadzku uz rano pred 8.00 a o 8.00 mi v kociku uz spali.ale vstavali sme o 6.00.a potom spali okolo 13.00-15.00.von vyslovene na vysantenie sme chodili tak navecer,okolo 17.30.
@majajamba aha,jasne,to mi nedoslo.neviem preco,bola som v tom,ze maju 2r.aky mate kocik?a keby si ich dala do vaniciek a na brusko,nech kukaju von?my sme mali korytkove sedacky-najlepsia vec.tiez este v 7 mesiacoch nesedeli,ale v korytkach sa im naramne pacilo a mala som istotu,ze nie su v pasivnom sede (co je strasne zle na chrbticu,sama mam kvoli takemu posadzaniu problemy s chrbticou)
@leamax no oni sa daju tak polohovat ako korytkove, ze aj lah aj sed aj taky polosed, len asi ich neviem odhadnut. Kocik mame https://dino.sklep.pl/riko-basic-saxo-stroller-... len je mozno to operadlo mäkke albo ja uz neviem
@majajamba nerozumiem otazke velmi. Deti nemaju uz rezim? O kolkej chodia spat? Kocik sa neda dat do uplneho lahu?