Ahojte mamky, tie ktoré chodíte kočíkovať babatka do 4 mesiacov tak dávate ich na hodinovú prechádzku do vaničky alebo aj vo vajíčku?
Vajicko som mavala iba na prevoz v aute a k lekarovi. Aj do obchodov som si dieta davala do nosica lebo casto vacsi nakup trval aj hodinku. Na prechadzky nikdy. Nekupovala som kocik aby mi trcal doma a dieta sa krcilo v sedacke.
Vajicko je autosedacka na nevyhnutny cas kym je dieta v aute kvoli bezpecnosti. Nie je to kocik v pravom slova zmysle.
vzdy vo vanicke. nikdy mi ani nenapadlo kocikovat vo vajci. vajco je na presuny v aute, nie na kocikovanie
Do hlbokeho, samozrejme. Ale ak ho potrebuhes potim vyniest do bytu, tak vajicko mozes pouzit. Ak nefuka, neprsi... lebo v nom nie je tak dobre chránené
Ak by som mala vajce, ktore by sa dalo dat do lahu, tak kludne.
Vo vajci len presun k Dr. Inak na vsetky prechadzky vo vanicke aj polhodinove.
Ved vajicko je autosedacka, načo by som kocikovala v autosedacke keď mám normálne kocik😀
Vajíčko primárne slúži na cestovanie autom + maximálne nutné rýchle presuny z auta k Dr a podobne. Nie na kočíkovanie, tj plnohodnotný spánok.
vo vajci boli len ked sme sli autom do obchodu, do nakupaku nieco rychlo kupit. na prechadzky vzdy vo vanicke