Ahojte, chcela by som kúpiť 15 mesačnému synovi klinový vankúš, využijem ho, keď je chorý a potrebuje zvýšenú polohu hlavy a zároveň teraz čakám druhé bábätko, tak by možno sa využil zo začiatku pri refluxe. Chcem sa opýtať, odkiaľ ste kupovali takýto vankúš do postieľky vy, z akého materiálu je, ako ste s ním spokojné, príp. odkiaľ ste ho kupovali. ďakujem
Ja som bola s nim maximálne spokojná no teraz ho neviem na ňom už udržať spi všade len nie na vankúši 😂 stránku si už veru nepamätám len treba dávať pozor pri nákupe aby to bola pamäťová pena a nie obyčajný molitan na to som si dávala veľký pozor lebo tie lacné sú nekvalitné aj som dávala pozor aby poťah bol z 100%bavlny a nie polyesteru
@kormelia11 presne tak, chcela by som pamäťovú penu, poťah zrejme nejaký so striebrom, keďže ja som alergička, tak je možnosť, že i moje deti budú. Aloe poťah nechcem kupovať, príde mi to také, že človek vyperie a je po aloe.
čo poviete na tento?
https://www.predeti.sk/vankus-smart-s-pamatovou...
ahoj ja mam doma az dva klinove vankuse z best4baby..kludne jeden predam ak chces pis 😉
Aký je vhodný klinovy vankúš pre 3 ročne dieťa?Využiteľnosť iba pri chorobe a rozmer postele 180x90
@luna116 Ja som mala polohovaciu podložku Delta baby Supreme Sleep. Kupovala som ju z internetu, ale už neviem z ktorej stránky, bolo to už dávnejšie.
Využivala som ho veľa, hlavne aj ako prevencia proti deformácii hlavičky, keďže sa syn rád ukladal na jednu stranu.