Ahojte mamičky, vedeli by ste mi prosím poradiť? S malým cvičím vojtovku. Avšak teraz 10 dni bral antibiotiká, zápal močových ciest. Teploty mal len prvé dva dni, aj to len cca hodinku. A neviem kedy môžem opäť začať cvicit. Naša fizio má 3 týždne dovolenku, takze jej sa opytat neviem.
Ďakujem Vám 🙂
@kukuru vojtovka nie je náročné "cvičenie"takže ak už je dieťa ok tak kludne cvičte...skôr si daj pozor aby bolo v miestnosti kde cvičíš teplejšie, pozor na otvorené okno a prievan....neviem aké máš cviky, ak sa dá tak ho nechaj v plienočke-podľa cvikov)teraz sa dosť zle cvičí vojtovka lebo v bytoch je chladno a ešte sa neprikuruje....a kludne začínaj pozvolne ak máš denne 4-5 cvičení - cvič pár dní len 1-2x denne a postupne pridávaj...tam by som bola opatrná len kvôli tomu že išlo o zápal močových ciest, takže ak má byť bez plienky tak pozor na prievan a chlad.....
Ďakujem Vám, volala som teda z obvodnou lekárkou a tá mi povedala, že už môžeme cvicit. Keďže malý nemal žiadne problémy cez liečbou, ktorá bola diagnostikovana ešte len v začiatku, môžeme pomaly začať.
Moc sa nato netesim, ale vidím, že mu to pomáha.
My sme cvicili s malym tiez a nam povedali,ze kym berie lieky nesmie cvicit,alebo nas mal ekzem,cize kym nezmizol uplne tak cvicit nesmel