Ahojte baby. Mam doma 4 rocnu dceru. Zaujimalo by ma kedy vase deti zacali pozerat normalne rozpravky s dejom ( napr Doba Ladova, Madagaskar atd)
Moju to absolutne nebavi. Ked nieco pozera tak len take somariny bez deja 🙂 Chcela by som si s nou sem tam urobit nejaky babsky vecer ze si nieco spolu pozrieme nejaku rozpravku napr.
Dakujem
@zuzu1102 pre 4 ročnú je ešte Madagaskar veľmi komplikovaný a dlhý. Nám v tom veku otec premietal na premietačke Diax a čítal k tomu dej. Fascinovalo ma to a mal som vtedy 5 rokov. A potom príbehy z knižiek aj to len krátke. Naše deti tiež v tom veku len tom a jerry a knižky čítanie.
@zuzu1102 Už si nepamätám, kedy moje deti začali pozerať také dlhšie rozprávky. Ale pre 4 ročnú je asi dlho sedieť a pozerať hodinu, hodinu a pol na rozprávku. Skús niečo kratšie, napr. Prasiatko Peppa, Kravička Connie, Macko Uško, Vláčik Tomáš, Angelina Ballerína... To sú všetko pekné rozprávky s príbehom.
Skus toy story moje deti maju najradsej Lebo je to akcne. Frozen 2 sme boli v kine ked mala 4.5r a to bolo prvy x co vydrzala kino ale ku koncu uz nevedela vydrzat kedy to skonci. Princeznovske ju ale nikdy nebavili .. v 3r mala rada aj cars 🚗 Tarzan kazde dieta mà to svoje vyskusaj a uvidis co ju bude bavit
@zuzu1102 A od akeho veku vnimala dej pri citanych rozpravkach? Akurat som nad tym vcera rozmyslala, my mame 2 a strvrt rocneho a este ho vobec taketo citanie nebavi. Inac ja mam pocit, ze v 4 rokoch sme tusim pozerali len vecernicky, to bola taka optimalna dlzka niecoho s dejom.
Moj mal 3r ale len rozpravanim vnima dej. Ked nieco pozru/pocuvaju..tak len pesnicky,Spievankovo alebo nieco kratke na 10/15min. (Ale to v nutnom pripade,ze mi uz z 3 deti sibka,vonku sa neda ist,sme chori a pod.. ) Inac tak malym detom netreba pozerat nic...
Moju ešte ani v 5 rokoch také dlhé rozprávky nebavili, vydržala 10-15minut a bolo...
Moj od 3r pozrie celu rozpravku ale musi ho zaujat. Velmi rad ma rozpravku letime tu by pozeral dookola ked je chory 😅 ked mu nic nie je preferuje kratke (patrola, plamienok, kajo, ranger roger,...) kedze nema cas popri hraniu 😊
@marianarem okolo 3 rokov zacala pomaly vnimat
@zuzu1102 moja má tri vyše a Tom a Jerry ju občas baví, Maša a Medveď... Sú tiež s dejom ale kratšie. Pri Tom jej veľakrát vysvetľujem čo prečo a ako aby chápala pointu.
@zuzu1102 môjho syna dlho bavili len reklamy. Hľadaj nejaké krátke videá. Toto sú dosť dlhé