Ahojte mamičky. Chcem sa spýtať, kedy vaše detičky začali chodit?
Tyzden pred zacatim 11.mesiaca
Maly mal takmer 19 mesiacov, ked zacal sam chodit, predtym 7 mesiacov len okolo nabytku
@evinkakub prvý mal cca 11 mesiacov, druhá v roku tretí v cca roku a štvrtá na 18 mesiacov. Posledná ešte nechodí, ale má len 8 mesiacov
Moja týždeň pred 7. mesiacom sa začala stavať na nohy, a teraz sa už postaví všade a chodí v postieľke a to má 7m a 2 týždne ... zatiaľ sa sama neodvážila, ale bolo by to podľa mňa ešte skoro 🙂
9,5 mesiaca sa sám pustil
10,5m
@evinkakub prve v 11m, druhe 13m a ja v 17 :D
Prva v necelech 10.mesiacoch. Druha v 15.mesiaci.
Od 9m
V 10mes sama...okolo nabytku skor
Hlavne neporovnavaj a netrap sa ak v roku nechodi... kazde dieta je ine a do 18 mes. Ma cas...potom by som to uz riesila s pediatrickou co ale este nemusi tiez nic zle znamenat
naša sama až v 15-16mesiaci...čím sa začne dieťa neskôr stavať , tým začne aj neskôr chodiť lebo čím je dieťa staršie je aj viac opatrné a už sa bojí pustiť do priestoru samo......okolo nábytku to bolo cca od roku
Okolo nabytku cca v 10m, do priestoru sa pustil presne v den 14m
15 mesiacov
V 8 mesiacoch sama, mesiac predtým okolo nábytku
16 mesiacov
@evinkakub 10 mesiacov
Moji starsi synovia zacali medzi 12 az 15 mesiacom starsia dcerka az v 21 mesiacoch
ako ktoré.... dcéra ktorá sa narodila ako najštíhlejšia začala ešte pred svojim prvým rokom.... tie väčšie baculky až po prvom roku cca 13 mesiac....
V 9 mesiaci
Od 9 okolo nabytku,v 10 prve kroky v 11 uz do vedlajsej izby 😂
Dcerka, 14,5mesiaca
9 m
Keď mal presne rok sa sám pustil
Jedno dieta sa postavilo v 11 mesiacoch a vhodit zacalo asi v 13-14.Druhe dieta sa postavilo v 8.mesiacoch a zacalo chodit v 10.Je to naozaj vzdy individualne.
V 11mesiaci