Ahojte kedy začali vašemu dietatku rast prve zubky??Ako ste si to všimli??
Ahoj, nasej vysli prve zubky v siedmom mesiaci. Cakali sme, cakali, raz som jej skusila prstom dasienka a uz som tam jeden citila a potom som to sledovala a o 3 dni uz bol vedla dalsi. Zatial nastasie bez nejakych vedlajsich priznakov. Uvidime ako dalsie.
Dcera ma rok a ma jeden zub vyšiel jej v 10 mesiacoch. Syn ma dva a pol a chyba mu jeden očný a 4 stoličky. Hrozne su tieto zuby individuálne
@nikoleta17 v 3m
@sapetka to vazne v 3 mesiacoch ? My mame teraz 3 mesiace a maly si zacal odzuvat ručičku tak preto sa pytam...a ako ste to zbadali ??
Mojej vysiel prvy zubok v 11.mesiacoch, dost neskoro. Teraz ma 15mesiacov a 10zubov. Okrem stoliciek (stvorky), ktore vysli pred par dnami to bolo zatial bez problemov. 🙂 pri stolickach bola niekolko dni podrazdena a mala asi 2 dni trosku zvysenu teplotu, ale nedavala som nic. Uz su vonku a je zase ok ako predtym.
@nikoleta17 v 14 mesiacoch
@nikoleta17 som videla biele dasno😊
@nikoleta17 moja tiež asi od troch mesiacov všetko dávala do úst a všetko ozuzlavala, ale prvé dva zúbky vyšli v 10.mesiacoch! A prišla som na to tak, že som jej dávala piť zo skleneného pohára a cinklo to 😂😂
v 4m oba spodne naraz.
V 6m a 2 dolné naraz🙂
Nam vyšiel prvý zub v 10m ,potom uz to islo rychlo behom jedneho mesiaca mu vyšlo na raz 4 zuby 😄
No tak som zvedava teda kedy to nas čaka 😁😁
Ahoj, nasmu syncekovi sa prvy zubok prerezal par dni pred prvymi narodeninami, a vsimla som si ho ked sa velmi smial. Potom mu v rychlom slede vyslo dokopy 10 zubkov a bolo to velmi narocne obdobie. Odvtedy /teraz ma 18m/ sa so zubkami trapime, mame teraz obdobie ocnych a uz snad bude dobre,
Obcas zavidim svojej sestre,ta pri oboch detoch nemala vobec ziadne problemy.