mamičky, chcem sa spýtať, kedy vášmu drobcovi odpadol pupček? my máme 22dní a ešte stále nám trčí asi centimetrový kyptík. podľa slov detskej sestry tak skoro ešte neodpadne, ale vraj je to v pohode/normálne. Všade píšu 7 až 10 dní, preto z toho začínam byť mierne nervózna. Aj vám to trvalo tak dlho?
@zuna89 Ahoj aj keď sa to teraz už neodporúča skús ho ošetriť dookola liehom ale len ten pupček teda okolie kýpťa, treba ho veľa veľa vetrať
Mojim detom asi po 5 dnoch, este som bola v porodnici. Pekne to schlo, a potom raz porodna asistentka (ktora tu kontroluje babatka po narodeni) im to trochu zvrtla a bolo. Bez krvi, bolesti, nic. Ma uz na to grif 😉 Potom som asi este 5 dni davala ten specialny puder a bolo to. Obaja maju "pekne" pupky 😉
U nas odpadol asi na druhy tyzden, ale pokial pravidelne cistis okolie a nevidis ziadne nezvykle ukazy, neznepokojuj sa zbytocne.
Nam odpadol behom tyzdna sme jej to viac krat za den cistili liehom
Nám odpadol presne o dva týždne.
Nám po 12 dňoch
Nam odpadol presne na 10ty den. Dovtedy som kazdy den kvapkala lieh na zasusenie. Potom po odpadnuti kazala Dr. cistit peroxidom a susit. Teraz po mesiaci sa mi zda, ze ho ma trosku vyduty,moze to byt pruh?
Aj nam odpadol na 10 den 🙂
No nam odpadol pupcek po mesiaci a este dalsich 7 mesiacov sme chodili 2xtyzdene na chirurgiu na cistenie lebo nechcelo sa to zahojit. No a asi do roka mal este z toho pruh na pupceku