Ahojte chcem sa spýtať kedy ste dávali prať spolu veci vaše aj vášho bábätka? Môj syn bude mať budúci mesiac rok. Ďakujem.
Aj ja od roka
@nikuska845 ja som prala oddelene veci asi prvé 3 mesiace, potom už normálne a všetko ok
od narodenia
Asi od roka
Odvtedy som uz davala aj obycajny prasok
@nikuska845 jaj moja, pri prvom asi od roka..pri 3tom ma ani nehlo prat samostatne🤣
Od narodenia
Od narodenia. Vsetko periem v bio prasku a bez avivaze.
Od narodenia
Asi od 2 tyzdnov...ak nema exemy alebo nejake ine kozne papluhy tak mozes prat od narodenia spolu
Od začiatku. 😅😁
Môj ma ekzém, periem už rok a pol oddelene... pri zdravom dieťati by som prala už spolu
Môj ma 10 rokov a stále periem oddelene má citlivú pokožku
Väčšinou keď sa nahromadili
Nikdy som netriedila. Prala som vzdy vsetko spolu.
hned .. miesto avivaze ocot a detsky prasok .
hneď. prášok persil a detská aviváž.
@nikuska845 hneď ako mi pediatrička povedala, že hocijaký bežný prášok je lepší ako detský. Odvtedy nemal problém s ekzémom. Mal cca 3-4 mesiace
@nikuska845 maly budem mať 3 a periem stále oddelene. Neviem ale nezdá sa mi to, prat mužove spotene, ponožky s malého trickami a pod. A navyše nemám problém naplniť práčku s malého vecami lebo sa dosť špini, možno keby som mala s tym problém, prehodnotim to.
Aj ja od jedného roka cca
Starsi ma presne dnes 3r a stale periem oddelene. Nemam problem nazbierat detske, hlavne teraz ked mame aj druhého syna
Ja asi od polroka...
Od narodenia periem všetko spolu lebo.periem.v domácom pracom géli a nepoužívam avivaz
Ja stále periem viac menej oddelene, záleží od toho ako nazbieram. No spodné prádlo jej neperiem s naším spodným prádlom, má 4 roky
Ale prášok a avivaz davam tu istu
Jeden krat oprate zvlas a potom uz klasika. A nedavam ani iny prasok a avivaz
Nas ma 19m a stale mu periem oddelene...ma ekzem, tak ci tak tu varku na celu pracku nazbieram za ani nie tyzden takze zatial neriesim spolocne pranie...takto mi to vyhovuje...rob ako tebe lepsie 🙂
Od roka. Dovtedy som mu prala aj v detskom prášku, od roka som to dávala normálne s naším práškom aj bielizňou.