Kedy ste začali dieťa učiť na spanie v postieľke?

smejko25
15. dec 2019

Ahojte chcem sa opýtať tých mamičiek ktoré najprv mali detičky pri sebe v posteli a tak ich dali do postielky že kedy cca ich učili na postielku 🙂 Ďakujem

lenkakravcova
15. dec 2019

@smejko25 Ked mal syn 7m tak do postieľky a keď mal 13m tak do samostatnej izby (co uplne pomohlo nášmu soanku, lebo sme sa vzájomne veľmi často budili😁).

smejko25
autor
15. dec 2019

@lenkakravcova a len tak ste ho z jedneho dna na druhy prelozili do postielky ? 🙂 🙂 my mame sice postielku vedla postele ale nieje taka zeby sa dala prisunut

majka9094
15. dec 2019

@smejko25 Drobec necelé 2 mesiace spinkal snami na posteli a potom len tak z dňa na den sme ho dali do postielky a tam spinka 🙂 postieľku mam hneď vedla postele bok z postielky dole takze jak keby spinkal snami 🙂

lenkakravcova
15. dec 2019

@smejko25 Uspala som ho na rukách a supla do postieľky. ☺️

smejko25
autor
15. dec 2019

@majka9094 noo to je super len my taku postielku nemame neda sa prisunut 🙂 Zato ma zaujima kedy ostatne mamičky presli od spania v posteli ku spaniu v postielke 🙂 bojim sa ze sa nauci na postel a uz nebude chciet spat v postielke

saskia_98
15. dec 2019

@smejko25 akonahle siel z perinky von, putoval do postielky lebo som sa bala ze ho prilahnem A postielku nemam pritiahnutu k posteli.

matapo
15. dec 2019

...no ja moc neporadim, pretoze najstarsi syn do 2,5 roka s nami v posteli, potom prisla sestricka a tak sme bracekovi kupili postel, ale ostala u nas v spalni do svojej izbicky nechcel a popravde ani my sme ho tam nechceli dat, lebo s anam zdal este malicky a nefer len tak ho odstranit z nasej spalne a uzivat si len malu sestricku, tak aby neziarlil ostal s nami v spalni a kazde rano sup ho k nam do postele 🙂 Dcerka s nami bola v posteli takmer 5 rokov 🙂 ked ju vystriedal dalsi bracek, ale to uz boli teda dvaja velkaci a boli uz pripraveni spat vo svojich izbach a teda zo dna na den zacali spavat vo svojich izbickach a nase tretie si hovie s nami v posteli uz dva roky a netvari sa zeby sa s nou chcel rozlucit ale ani nam to neprekaza, manzelovi mozno niekedy ale mne teda vobec nie. Samozrejma este v noci kojeny aj niekolko krat, toto mi uz niekedy prekaza, pokial raz za noc ok, ale ked je spln alebo choroba a dozaduje sa mlieka aj kazdu hodinu, tak to mi uz moc nevyhovuje.

malinajahoda
16. dec 2019

@smejko25 1x som ju šupla do postieľky, keď mi začala štvornožkovat. To už som mala strach, že by mi spadla z postele.

lula313
16. dec 2019

V 6 týždňoch som učila dceru na postielku a v 6 mesiacoch na samostatnú izbu

slniecko35
16. dec 2019

Dcerka isla do postielky ked mala 1mesiac, syn ked mal 2m (ale to ja som chcela takto kvoli kojeniu), postielka je asi pol metra od mojej postele. Dcerka isla do vlastnej izby v 10m (v 7m prespala celu noc), syn ma 9m a spi u nas, pojde k sestre do izby ked prespi celu noc.

smejko25
autor
16. dec 2019

Ďakujem velmi pekne za odpovede všetkym 🙂 tak planujem že ked mi už mala prespí skoro celu noc tak ju budem davat do postielky 🙂

majka9094
16. dec 2019

@smejko25 mne maly neprespí vobec celu noc ale je v postieľke

matapo
16. dec 2019

..baby ja sa vam vsetkym aj tak cudujem ze tae male babatka davate prec od seba. Ja viem , kazdy sme iny a kazdemu vyhovuje ine, ale ked si predstavim ze co len jedno z mojich deti kym boli malicke by malo spat inde ako pri mne, nedajboze v inej izbe, no ja neviem. Ja milujem ten pocit mat pri sebe natlacene to male telicko, pozerat ako spokojne spinka, citit ho blizko pri sebe, pohladkat,... My sme s muzom radsej nas milostny zivot preniesli do obyvacky a do detskych izieb, kazde dieta ma v izbe postel 160 cm siroku, a v tej nasej manzelskej si vychutnavame ten skvely pocit velkej rodiny, mame tam schovane medzi nami tie nase najvacsie poklady 🙂

malinajahoda
17. dec 2019

@matapo mne sa čudovať nemusíš. V týždni som sama,muž robí v zahraničí. Takže na 2 strane postele nie je nikto. Takže spinká v postieľke v spálni pri našej posteli. A keď sa mi dcérka uprostred noci vypýta ku mne, tak čo myslíš, čo urobím? Vezmem ju k sebe. A to bude mať už 22 mesiacov. Takže asi tak. Aj ja mám poklad.