Ahojte, chcela by som sa spýtať, v akom veku ste vymenili detskú postieľku za detskú postel ?
Ďakujem
ano aj my máme vyrezávanú, a malá od roka a pol, každú noc už ani medzi nás nechce ísť spať. už len do svojej.
@misi_sisi Takuto sme kupovali. V merkury market za asi 140€. ☺️
cca od 1 roku
V roku a pol 🙂
Dcéra 3 roky, veľká posteľ aj vlastná izba, zládla to skvelo. Syn 2 roky, zvyká si ale ťažko... asi je to skoro.
V roku
Od 15 mesiacov
Dcéra dostala veľkú posteľ na druhé narodeniny
@misi_sisi tiež cca v dvoch rokoch, ale spával na nej muž 😂 mala spala so mnou v manželskej a vôbec som ju nenutila spať samu, proste jeden večer prišla, že jej mam presťahovať paplonik, že ide spať sama, dali sme lampičku a bez žiadneho stresu a plaču odišla, keď na to dozrela, sice v 5.rokoch, ale predsa! Bola som kľudnejšia, keď spala pri mne, keď sa odsťahovala, niekoľko týždňov som nemohla spať 😂
V 2 a pol roku ale akceptovala v nej spat az od 3 rokov.Takze don3 rokov spala v postielke malej.
budem menit v 3 rokoch
2r2m. Aj preto ze cakam druhe, uz som maleho nevedela dvihat z a do postielky cez vysoke tycky. Zvykol si okamzite, spava vo velkej ovela lepsie nez v malej. Asi mu je pohodlne ze ma viac miesta
Ked mal 18m kupili sme postel a od 22m v nej spava (rozhodol sa sam)
Pár týždňov predtým ako mal rok a pol
Náš spával v posteli s bočnicou od 1,5 roka cez obed, aby si zvykol a od 2 rokov už aj v noci.
do 4 rokov mala detskú postieľku, potom sme kúpili detskú posteľ s bočnicou a rovnako prirazili k našej v spálni. aj tak najradšej spí v našej...
Cca v 1,5 roku
@misi_sisi V 2 rokoch aj 2mes.,, za detskú posteľ s bocnicou. ☺️ Synovi sa veľmi páči lebo ma na jej čele vyrezane hviezdičky a mesiačik.