Kedy ste si zacali vsimat ze chybate vasim babatkam ? Moja ma 4 mesiace a ked odidem z izby vobec zeby za mnou plakala alebo si vyzadovala moju pozornost …dokaze byt ticho v izbe a pozerat bud na skrinu alebo do stropu ..
Ja mam tiez 4 mesacnu, ktora sa vydrzi sama hrat na hrazdicke alebo v hojdacom kresielku aj 30-40 minut (mam ju samozrejme pod dohladom) a vobec ju nezaujimam lebo je pohltena hrackami co ma v rukach alebo su zavesene na hrazdicke. Ja som spokojna, lebo spi v satke/nosici a vyhradne ked som stale v pohybe alebo sa pohupujem takze som rada ze si mozem aspon v klude vypit kavu alebo sa najest.
nic sa neboj skor ci neskor to pride 🙂 my doteraz nic, vsetky kamosky mi zavideli presli sme takto zopar rokov bez naznaku separacky a odkedy chodi do skolky sodoma gomora v plnej sile aj s urokmi 😵💫
Moj za mnou nikdy neplakal. Ale tak vyslovene ze ma zacal vyhladavat a davat prednost pred inymi, tak to bolo.az po roku - roku a pol. A az tak.od vyse 3 rokov byvalo take, ze ma drzal a nechcel pustit von alebo len do sprchy.
Nas drobec bol do roka taky. Bolo mu jedno s kym je. Na kazdeho sa usmieval. A nebol ani mojkaci. Najlepsie zaspal tak, ze aom ho len polozila do postielky a isla prec. Ked som ho mala na rukach alejo ho hladkala, tak mal oci ako sova 😄A teraz po roku ho chytila taka separacna uzkost, ze place aj ked je s manzelom. Ale teda len chvilku a potom sa upokoji. No a ked ma znovu zbada, tak znova krokodilie slzy.... chcela som tym povedat, ze babatko mas este malicke a mozno sa nenazdas a bude na tebe nalepene nonstop ako taka mala prisavka 😊
Dakujem vam zienky ❤️
Prvemu synovi doteraz nechybam a bude mat 7. Mladsi je ina povaha. Ked mal par mesiacov a na chvilu sa vzdialila od postielky, stiskal ma potom ako od dusu. A takyto je doteraz 😀
Závidím ti. Užívaj si spokojné bábätko. Čo by som ja za také dala.