Milé maminky chcela by som sa opýtať že kedy ste prvý raz strihali alebo dali strihať vaše baby.No lebo náš má 9mesiačikov a vlásky dlhé.Môžem ho dať strihať alebo mám ešte počkať pokým bude starší Dakujem za odpovede
no to by mu mohli lebo ich má fakt také páperičko 🙂 a to mu dáko strojčekom dať dole alebo nožnicami však on neposedí to si ani predstaviť neviem 😀
Strojčekom, naša malá tak bola strihana a bola zlatá v lete najlepšie nosi klobúčik hlavička sa nepotí....
dcere ked mala cca 8 mesiacov, synovi asi v roku ale on sa narodil plesaty a zacali mu rast len v zadu tak bol ako buro, pobehali sme mu strojcekom po hlavicke a teraz ho musime strihat kazdu chvilu lebo ma riadny porast 😉
my sme babu strihali teraz ked mala 3roky.ona nemala vlasy od narodenia a až v roku jej začali rásť tak sme ich nechali nech narastú.má ich už pod plecia,tak sme dali len končeky podstrihnúť a syn mal vlasy od narodenia-toho sme strihali v pol roku,lebo mu to padalo do očí
Dakujem vám maminky za radu takže spokojne sa do toho môžme pustiť som rada
ja som adamka strihala ako 4 mesačného mal vasky dlhe a každy vravel že až do roka mam čakať tak som sa to spýtala na poradni doktora a ten ma vysmial že su to povery že kludne ho môžem ostrihať.... a od vtedy pravidelne striháme 😉
presne tak povery ako aj to,ze ked ostrihate strojcekom narastu huste vlasy!xexe ako sa tym akoze zmenia korienky?detom sa do 5rokov menia vlasky a posledne rastu kuty smerom k uskam.potom zmena opat v puberte.som kadernicka a niekedy mi rozum zastava.akurat davat pri babatkach pozor na fontanelu.tod vsio.a nerobte im stres.inak budu plakat a nervacit.trpezlivo a hlavne nie na silu po plac!
maleho sme prvy krat ostrihali na jeho prve narodeniny a teraz v 15 mesiacoch sme ho strihali znova. Ak ma dlhe vlasku treba ich ostrihat, hlavne teraz na leto
ja som svoju herecku prvy krat strihala ( som kadernicka) ako 3 mesacnu a potom pravidelne kazde 2-3 mesiace ..mala huste dlhe vlasy a rychlo dorastali ... a dnes ma nadherne dlhe vlasy zdrave krasne 😉 takze sa neboj ....
a nemám ísť radšej ku kaderníčke nebude sa báť toho strojčeka Ved by sme to z manželom opatrne ale aj tak
@550 Ak nájdeš takú, ktorá ochotne ostrihá tak malé dieťa, tak prečo nie, keď si vy sami na to netrúfate... Ale byť vami, tak to skúsim najprv sama 🙂 Pomätám sa, ako sme strihali najstaršieho. 🙂 Posadili do jedálenskej stoličky pred rozprávku a "nenápadne" strihali. Ale priprav sa na to, že sa bude neustále otáčať, čo mu to robíš... 😀
tak dobre nechám to na strojček 🙂 bude sranda a možná ani nie hádam ked ráno začnem večer skončím 😀 Dakujeme moooc kráát baby
staršej dcére strojčekom už v 3 mesiacoch, potom každé 3 mesiace asi do roka... potom už nie. Mladšia má už polroka, ale vlásky sme ešte nestrihali, tá ich nemá také smiešne ako staršia
🙂
ja striham pravidelne s masinkou, postavim alebo posadim maleho do vane, manzel ho pridrziava a za chvilu je to hotovo. osprchujem, umyjem a pozrieme sa do zrkadla 🙂
Maly ma 16 mesiacov a my sme este nestrihali. Nie je co 😀. Krpec ma len par jemnych vlaskov, mozno o 3,5 vlasa viac ako pri narodeni 😅
Môžeš ho určite ostrihať. My sem prvýkrát strihali keď mal 1 rok a to strojčekom. A potom som to trochu ešte poupravovala nožnicami na druhý deň, lebo vlásky mal jemnučké, tak strojček všetko nezobral.
My sme malu prvykrat ostrihali, ked mala 1 rok strojcekom na strihanie na 3mm.
Ja som maleho dala strihat, ked mal rok, ale nemal az take dlhe vlasy, len take neporiadne. a sekne mu to 🙂
ja som strihala asi v 5 mesiaci lebo mal dlhé vlásky a robili sa mu normálne dredy( šulce pomotané) a to som ho rozčesávala ráno a večer tak som ho šmykla mašinkou a super ! 😀
ahoj, my sme malému zastrihli nad uškami asi v 8 mesiaci (kvôli zime, inak by som ho ostrihala) a potom v 10 mesiacoch sme ho ostrihali strojčekom a teraz už by sa mu zišlo znovu.
Ahoj, no my sme nasmu pristrihovali ofinu asi v 3 mesiacoch. Sak ked mu to islo do oci tak co. No a v 6 tich mesiacoch sme ho ostrihali strojcekom lebo to sa uz nedalo...
moj maly ma 16mes a uz sme ho strihali 4x .. u mojej kadernicky 🙂 strojcekom uplne na kratko.
Určite ano uplne nakrátko teraz na leto, pekne mu spevnejú po strihani......