Kedy ste kúpili dieťaťu prvý ruksak?

alex2019
19. sep 2020

Ahojte, na cviceni kam chodim so synom (19m) nam povedali, ze by si uz decka mohli nosit cosi v ruksaku, tak som hned malemu zacala nejaky na nete hladat, uz som mala skoro aj vybrate, ze ved mozno sa mu to bude pacit a bude mat zabavu. Len teda teraz som sa stretla s nazorom, ze je to vraj hlupost, ze take male dieta mi nebude chciet nosit ziadny ruksak, ze az do skolky. Tak som sa chcela opytat, ze ako ste to vy mali s detmi, kedy ste im kupili prvy ruksak, a ci ste uz pri tom prvom kupovali ruksak so spevnenym chrbatom. Dakujem za vase skusenosti.

zuzipolo
19. sep 2020

@alex2019 ahoj,moja malá mala vtedy cca rok a pol a dostala a krásne ho nosí 🙂 ale nič ťažké v takom veku,skôr vreckovky a kľúče mi tam nosila alebo piškóty :D teraz už odnesie veľa a nevadí jej ruksak vôbec,bude mať dva a pol ;)

kaktus87
19. sep 2020

Mne sa to zda zbytocne pre take male dieta, zatazovat mu chrbticu aj ked v nom nebude nosit nic takze.

lenkadaisy
19. sep 2020

Ja som kupila malemu ruksak ked mal cca rok a pol
Obycajny plysovy pes s ramienkami a zipsom za hlavou
Iniciativna svokra mu kupila profi detsky turisticky z pevnych chrbtom hrudnou sponou a ten nechce vobec
Kedze vonku sa aj ohyba a prosto mu to vadi ten pevny chrbat
Aj tak v nom nosil iba piskoty max kluce
Takze ak chces nejaky len tak urcite by som neriesila nejake moc drahe a vystuzene batohy

janba
19. sep 2020

Dostal keď mal roka miluje si v nom nosit veci.. ale samozrejme len tak na kusku, ma tam keksik alebo co

andrejka1974
19. sep 2020

Staci uplne do škôlky

anickaaa6aaa
19. sep 2020

Je to na vas.. Ale moj nechcel ruksak.. Nevidim v tom zmysel... Ci len ku out fitu?

ajka0207
19. sep 2020

@alex2019 moja od dvoch rokov nosí ruksak tak že v nom aj čosi má.

vilma7
19. sep 2020

Má 3.5 a aj to ho nie vždy chce nosiť, má tam veci len papučky, desiatu a vodu. Bežne nevídam nejako deti s ruksakmi. Dcéra už má kúpený tiež ale na nosenie ešte majú čas.

hettinka
19. sep 2020

@alex2019 počítaj s tým, že mu ho das a domov ho budeš vliecť ty. Určite by som do toho neinvestovala viac ako 5€
Naco spevnený chrbát? Veď mu tam nenabalíš 5 kíl, maximálne nejakú hračku a keks. So spevneným chrbtom treba aktovku do školy.

ckatka
19. sep 2020

Moj dostal na 2 narodeniny taky maličký sťahovaci vak z reflexného materiálu. A napredu ma.taku pásku s cvokmi aby mu to.z pliec nepadlo. Nosí to skor.ako.reflexny prvok a ma tam tak vreckovky alebo papučky. Je to mäkké a úplne lahucke sila to "Anakalis Slovakia" (na FB)

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaktus87
19. sep 2020

V decathlone som videla fajn ruksaky pre mini deti
https://www.decathlon.sk/detsky-batoh-mh100-5-l...

kaktus87
19. sep 2020

*ale to su uz tiez skolkari

simca06022011
19. sep 2020

@alex2019 mne mala nosila aj do jasliciek. Skip Hop Zoo Sovicku mame 🙂 Ja som v prvom rade na nejaku tu ergonomiu pozerala.

karhu
19. sep 2020

nas dostal v cca 2 rokoch, rad si do neho bali hracky, ked ide von, odmieta ho dat dole z chrbta aj ked sedi v kociku😀 nosit ho nemusi, no, ze si sam vie zbalit auticko, ci ine, je na osoh

jeliz59
19. sep 2020

Keď mal rok ale ja mu ho nosím 🤣🤣viac menej som kúpila nech nenosím prebaľovaciu tašku ale rupsacik tam mu dám plienocku vodu papanie atď....dám na chrbát a ideme😊....

maminka123abcd
20. sep 2020

V obchode, neviem či poznáš ale decathlon