Ahojte, na cviceni kam chodim so synom (19m) nam povedali, ze by si uz decka mohli nosit cosi v ruksaku, tak som hned malemu zacala nejaky na nete hladat, uz som mala skoro aj vybrate, ze ved mozno sa mu to bude pacit a bude mat zabavu. Len teda teraz som sa stretla s nazorom, ze je to vraj hlupost, ze take male dieta mi nebude chciet nosit ziadny ruksak, ze az do skolky. Tak som sa chcela opytat, ze ako ste to vy mali s detmi, kedy ste im kupili prvy ruksak, a ci ste uz pri tom prvom kupovali ruksak so spevnenym chrbatom. Dakujem za vase skusenosti.
Mne sa to zda zbytocne pre take male dieta, zatazovat mu chrbticu aj ked v nom nebude nosit nic takze.
Ja som kupila malemu ruksak ked mal cca rok a pol
Obycajny plysovy pes s ramienkami a zipsom za hlavou
Iniciativna svokra mu kupila profi detsky turisticky z pevnych chrbtom hrudnou sponou a ten nechce vobec
Kedze vonku sa aj ohyba a prosto mu to vadi ten pevny chrbat
Aj tak v nom nosil iba piskoty max kluce
Takze ak chces nejaky len tak urcite by som neriesila nejake moc drahe a vystuzene batohy
Dostal keď mal roka miluje si v nom nosit veci.. ale samozrejme len tak na kusku, ma tam keksik alebo co
Staci uplne do škôlky
Je to na vas.. Ale moj nechcel ruksak.. Nevidim v tom zmysel... Ci len ku out fitu?
Má 3.5 a aj to ho nie vždy chce nosiť, má tam veci len papučky, desiatu a vodu. Bežne nevídam nejako deti s ruksakmi. Dcéra už má kúpený tiež ale na nosenie ešte majú čas.
Moj dostal na 2 narodeniny taky maličký sťahovaci vak z reflexného materiálu. A napredu ma.taku pásku s cvokmi aby mu to.z pliec nepadlo. Nosí to skor.ako.reflexny prvok a ma tam tak vreckovky alebo papučky. Je to mäkké a úplne lahucke sila to "Anakalis Slovakia" (na FB)
V decathlone som videla fajn ruksaky pre mini deti
https://www.decathlon.sk/detsky-batoh-mh100-5-l...
*ale to su uz tiez skolkari
@alex2019 mne mala nosila aj do jasliciek. Skip Hop Zoo Sovicku mame 🙂 Ja som v prvom rade na nejaku tu ergonomiu pozerala.
nas dostal v cca 2 rokoch, rad si do neho bali hracky, ked ide von, odmieta ho dat dole z chrbta aj ked sedi v kociku😀 nosit ho nemusi, no, ze si sam vie zbalit auticko, ci ine, je na osoh
Keď mal rok ale ja mu ho nosím 🤣🤣viac menej som kúpila nech nenosím prebaľovaciu tašku ale rupsacik tam mu dám plienocku vodu papanie atď....dám na chrbát a ideme😊....
V obchode, neviem či poznáš ale decathlon
@alex2019 ahoj,moja malá mala vtedy cca rok a pol a dostala a krásne ho nosí 🙂 ale nič ťažké v takom veku,skôr vreckovky a kľúče mi tam nosila alebo piškóty :D teraz už odnesie veľa a nevadí jej ruksak vôbec,bude mať dva a pol ;)