Kedy sa zlepšil spánok vášho 6 mesačného dieťaťa?

27. apr 2022

Ktoré ste prešli zlým spánkom v pol roku,kedy sa to zlepšilo?

petamich
27. apr 2022

co je zly spanok? to co mozes ty povazovat za zly spanok, by pre mna mohol byt splneny sen 🙂

mamamasama
27. apr 2022

Myslíš tým, kedy sa bábo prestalo budiť? Tak v roku a pol.

25daniela
27. apr 2022

V troch rokoch ☹

autor
27. apr 2022

@petamich zaspí 20, hore o 21, o 24, o 1, o pol 3, o 5, o 6

kvecinka321
27. apr 2022

Naša bude mat tri v lete a málokedy prespí celu noc..

autor
27. apr 2022

Dieťa spalo super, o 5 vstalo na mlieko, hned zaspalo
Zrazu sek, vkuse v noci hore. Už pár týždňov, zuby nie sú, hlad to nie je. Netuším už čo robiť, som z toho hotová.

autor
27. apr 2022

@kvecinka321
@25daniela
@mamamasama nemyslím, že prespať celú noc, ale nevstávať 30x a neobracať späť z brucha a hľadať dudel naspäť do úst

mamamasama
27. apr 2022

Tak to neporadím ... Dudel sme nemali a neobracala som ho nikdy. Nechala som spať na bruchu. Vstával len na mliečko, od roka na čajík a od roka a pol spí od 19:00-6:00 , plus mínus hodina

roja01
27. apr 2022

Zvacsia do 5 rokov deticky nespia dobre....

autor
27. apr 2022

@mamamasama keby na tom bruchu spalo,okej .ale je proste hore a žumle mantinel alebo sa chytá tyčiek a zdvíha. Proste nespí,z ničoho nič taká zmena, ja viem,že to príde, len neviem, kedy odíde a začne spať aspoň 3 hodiny vkuse..

mamamasama
27. apr 2022

Aké je staré? Náš mal tiež občas takéto obdobia. Trvali krátko, ale väčsinou to bolo spôsobené nejakým narušením jeho režimu. Mal horší denný spánok napríklad.

petamich
27. apr 2022

nepotesim ta ale kedze v tomto obdobi maju velke rozvojove milniky - plazenie, sed, stvornozkovanie, tak to zial casto ovplyvnuje nocny spanok 🙂 nas ma 9M a este to nepreslo (z laskou spominam na noci, ked bol hore 3-4x), raz to isto prejde 🤪

takze ja uz taham tri mesiace nocne 🙂 teraz sa mu zhorsil aj denny spanok, spi 2x30 min. a keby manzel nepomaha tak uz asi ujdem z domu ale kazde dieta je ine, mozno o tyzden uz bude u vas dobre

enoula
27. apr 2022

U nas také budenie začalo v 5-6mes a skoncilo v roku a pol. Po roku ale bolo sem tam zlepšenie, ale ozaj len sem tam. Potom to zrazu same preslo

1mina
27. apr 2022

to je hrozne individualne,,, starsia dcera spala prvy rok celu noc viac menej, teraz ma 4 a stale ma obdobia ze sa v noci zobudi a je dve hodiny hore, potom zas spi celu noc,,, druhy syn spal uz celu noc a teraz posledne 3 mesiace neviem ci skrz zuby ci co budi sa milionkrat za noc niekedy,,,ja si radsej nenahovaram ze sa to coskoro zlepsi :D do 15tich urcite :D

25daniela
27. apr 2022

Dve mi spali od troch mesiacov celú noc, keď nerátam jedno dve pricucnutia, ale tretie presne to čo popisuješ, keď som nastúpila do práce a dieťa do škôlky, zlepšilo sa to z dôvodu, že už bola rozumnejšia a prestala nás budiť, keď sa aj zobudila, išla na WC, išla sa napiť a naspäť späť do postieľky. Má 10 a spánok ma stále veľmi čujný.

ajka0207
27. apr 2022

Mne sa šesť krát za noc zobudenie nezdá až tak veľa. Spáva s tebou? Je dojcene? Nám sa to zlepšilo okolo dvoch rokov.

kvecinka321
27. apr 2022

Neuvažovala si o poradenstve? Pripadne upraviť spánok aj cez deň? Na ig aj fb profil “lepsispanokbabatiek” syna som si už nadstavovala podľa jej rád a teda on spi celu noc od 10 mesiacov a pri dcére (3r) sme mali poradenstvo ona bývala niekoľkokrát do noci hore z toho nespala od druhej do piatej len sa prehadzovala.. bola to utopia držali sme takmer rok.. poradenstvo nám pomohlo, zobudí sa zväčša raz, a pýta si spoločnosť..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ichbinich
27. apr 2022

To je iba faza, to je iba faza, ohm 😀
Bohuzial, len pretrpiet. Pozri si aj wonder weeks - to su skoky vo vyvoji a "pokazenie" spanku je vtedy upne normalne.
Syn za prestal budit v noci az po odstaveni, celu noc prespal pravidelne az zhruba v troch rokoch. Dcera ma 9 rokov(!!!) a budi sa doteraz, ale nastasie uz nie pravidelne a uz sa aj menej stahuje ku nam do postele...

lydiasabolova
27. apr 2022

ked som deticky prestala v 6-7 mesiaci kojit, tak do 9 mesiaca to bolo lepsie, ale aby sa vobec neprebudili, tak to az od cca roka aj 3 mesiacov.. ja som mala 3 tehotenstva po sebe, telo nestacilo pokryvat stupajuce vyzivove naroky pre obe deti, preto som prestala kojit v tomto obdobi.. prvy mesiac-dva po odstaveni (u kazdeho dietatka som to mala inak) som vstavala cca o 1nej v noci, zohriala mlieko, synceka jemne prebudila a dala mu to vypit, aby bol nasyteny a po zvysok noci, ked sa zobudil, uz len dudku.. ono v tom 6 mesiaci je to fakt zahul s tymi detickami, hlavne v druhej casti noci som mala pocit akoby som ani nespala..nuz, mne pomohlo toto, co som ti napisala.. ak kojis, nemusis prestat uplne, len to nocne zrusit a vymenit ho za tu nocnu porciu UM (alebo kravskeho, to som pouzivala ja)

andreatytler
28. apr 2022

Po prvej spankovej regresii v 4-5 mesiacoch sa spanok dietata velmi zhorsi a od tej doby nastane kolotoc zleho spanku. Dieta prechadza odrovskymi vyvojovymi zmenami. stava sa mobilne, zaujima sa o okolie, uvedomuje si seba, mamu, trapia ho zuby, uci sa rozpravat, zvladat emocie. Je toho tak vela ze spanok ide na druhu kolaj.
U nas bolo najhorsie obdobie od momentu ked syn zacal stvornozkovat az kym vedel sam chodit (od 6 do 11 mesiaca).

Prvy krat prespal celu noc ked mal 2 roky ale zaspavanie je stale obcas probemove. Teraz ked zacal rozpravat, tak mu trva aj 2 hodiny kym zaspi, lebo donekonecna rozprava a rozprava.

Zmier sa s tym ze do 2 rokov to budes mat takto. Zapoj muza tak vela ako sa da.

bona69
28. apr 2022

Po troch rokoch,