Kedy sa začalo vaše bábo plaziť?

miska246
3. sep 2010

Neviem sa dockat 😀 😀 😀

petronesa
3. sep 2010

ja som sa tiez nevedela dockat a teraz uz by som to vratila nech len lezka a hra sa.... 😀 mala sa zacala plazit ked mala 7 mesiacov aj 2 tyzdne a o tri dni stvornozkovala a teraz sa nezastavim bo lezie ako chrobacik po celom byte jooj tie casy ked pri mne lezala a hrala sa a ja som len sedela 😀 aspon som schudla 😝

tanitta
3. sep 2010

v 11mes. 😅 ..ako partizan 😀

krasnulka
3. sep 2010

moja dcera sa začala platit v 10-tich mesiacoch a v 11-tich začala štvornožkovat. Ale každe dietatko je ine, este si spomenies na zlate stare časy ked ti Timejka ležala 😀

alca85
3. sep 2010

moja sa začala plaziť na konci 6 mesiaca, v 7. sa stavala popri nábytku a až v 10. mesiaci začala štvornožkovať 🙂
Jóóój a veru, kde sú len tie časy, keď iba tak ležala 😎
Ešte si tú nehybnosť pekne uži, lebo potom sa fakt už nezastavíš a v kuse budeš musieť striehnuť 😅

bubelko
3. sep 2010

obaja zacali ako 7,5 mesacni 🙂 lukas ako partizan a jonas sa odraza ako nepodarena zaba - raz oboma rukami doprava raz dolava 😀 😀 😀

benne
4. sep 2010

A moja sa neplazila, rovno začala štvornožkovať. V 10-tich mesiacoch, ked si bola istá, že to bude zvládať bez hanby (asi 😀 ) a chodiť začala potom skoro v 14-tich, tiež ked už si bola istá, že bez hanby a pádu prejde kam chce. Každé je iné 😉

katecameron
4. sep 2010

v 6tom mesiaci starsi syn maldsi rovno stvornozkoval 🙂

tanias
4. sep 2010

@miska246
Ahoj,
naša bambuľka začala sa plaziť keď mala 7 mesiacov a 3 týždne.. 🙂) a chodiť začala keď mala 1 rok aj 10 dní.. 🙂) a teraz behá a behá.. dakedy mám taký pociť, že sa niekde potkne a bude zle.. 😉

salvinka
4. sep 2010

Ahoj miskaaaa 🙂
ten moj chrust uz veru lozi o dusu, nieco po piatom mesiaci zacal (mozno 5,5) takze sa mas na co tesit 🙂 ale zienky maju pravdu, nespustim ho z oci! a co to bude ked bude stvornozkovat 😀 😀

bibione
5. sep 2010

moj synacik preskocil plazenie a stvornozkovat zacal v 4mes

mam4
5. sep 2010

tak a moj andre sa plazil cca v 5-6 mesiacoch, a pre mna to bolo najsuper obdobie 🙂

bublinkajasminka
5. sep 2010

yasminka sa zacala plazit presne na 7 mesiacov 😉

sakura77
5. sep 2010

my sme sa plazili od 6,5 mesiaca a o dva tyzdne uz normos po styroch

zuza.m
5. sep 2010

mne sa začal plazit teda skor tak posuvat pred po 7mes.štvornoškovat začal pred 9mes.premna to bola ulava.lebo ako ležiaci sa nevedl zahrat a len sa dožadoval nosenia.od kedy sa začal pohybovat a vedel prist kam chcel sa stal samostatnejši.

nella1
5. sep 2010

my laskujeme po 4roch od 7mes. a 3 tyz. 🙂

juliagregor
5. sep 2010

starší až ked chodil 🙂
a malí v 10 mesiacoch

julka81
5. sep 2010

moja simonka zacala stvornozkovat az v 11 mesiacoch. dovtedy sme ju uz vodili za rucicku,sama sa nepohla.

beru30
5. sep 2010

Veru, uzivaj si, baby maju pravdu 🙂 Nas ked lezal, chcela som aby sa plazil, ked sa zacal plazit (7 mes.) chcela som aby zacal chodit po styroch.....ale nezacal. Teraz sa priplazi ku gauci, klakne si a potom sa postavi, ale este sam nechodi. Kolkokrat si hovorim, ze kde su tie casy ked len lezal 😀 😀 Teraz si zase hovorim aby uz chodil sam, vypustim ho von a nech beha kade chce 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucika09
5. sep 2010

plaziť sa začal v 8,5 mesiaci o mesiac na to sa sám postavil. Štvornožkuje len keď zdoláva prekážka, ináč uprednostňujem doteraz plazenie 🙂

tess7355
5. sep 2010

*starsia sa plazila az v 8m, ale to sa zacala aj rovno stavat na nozky a stverat sa mi kade-tade na nabytok. Stvornozkovanie ju nejak neoslovilo 🙂
*mladsi sa plazi od cca 6m, cca dva tyzdne trenoval ako sa dostat pekne na 4 a teraz zacal skusat aj stvornozkovanie, ale este mu to moc nejde, zvycajne pristane na cumaciku 🙂

Faktom je, ze kazde dieta je ine.

olifcek
5. sep 2010

mne sa plazi asi tyzden...no rataj minus 1.5mesiaca, o co sa narodila skor 😉

zitaje
5. sep 2010

starsia sa vobec neplazila, ani poriadne nestvornozkovala, do 8 mesiacov lezala a kedze ja blba som ju davala sediet, i ked sa nevedela posadit, tak sa potom zo sedu rovno postavila a bolo po plazeni. 😒
Mladsia sa zacala plazit okolo 7. mesiaca, ale vedela sa pohybovat iba dozadu 😀 , vzdy skoncila niekde pod gaucom a museli sme ju vytahovat 😀 , a v 8 mesiacoch zacala stvornozkovat, najprv tiez dozadu, a o nejake dva tyzdne uz aj dopredu.

dida81
5. sep 2010

My od 7.mesiaca, no len chvilku, moc ho to nebavilo a potom hned zacal štvornožkovat.

zuzkat1
6. sep 2010

moja ked mala cca 5mesiacov v 6tich uz stvornozkovala v 7mich sa postavila🙂

skybaby
6. sep 2010

no moja dcera sa vobec neplazila a zacala stvornozkovat v 9 mesiacoch 😉
uzivaj si ze mala este lezi 😉

pimpa
7. sep 2010

v 14tich mesiacoch a o 2 tyzdne na to krasne stvornozkovat 😉

sasuliatko2011
10. sep 2010

v 9 mesiacoch, ale bavilo ju to asi tak 2 hodiny, potom zistila (kooonečne) že to ide aj po štyroch a odvtedy mame doma raketu 🙂 ale neskonale mi to pomohlo. už ju nemusím všade prenásat jak mačiatko, ide si sama kam chce a nie je už nervozna z toho, že musí len sediet na jednom mieste 😀

rivatha
11. sep 2010

My sme v 5,5m zacali stvornozkovat, par tyzdnov predtym sa plazil ten nas supermobilny drobcek 😅 a v 6m sa zacal staviat na nozky 🙂 Som zvedava, kedy zacne sam chodit, lebo male krociky popri nabytku uz zvlada 😅 Odporucam ti uzivat si tieto lezkacie a prevalovacie pokojnejsie chvilky 😀

cikyta
12. sep 2010

Záleží od váhy dieťatka a toho,ako má už silné svaly.
Napr.moja dcerka začala sedieť,ked mala 5,5 mesiaca.Ona chcela stále sedieť-stáť...Plaziť sa jej moc nechcelo,ani štvornožkovať.Plazila sa v 6 mesiaci,ale málo.Hned sa ťahala na nohy popri nábytku.Samostatne chodí od 9 mesiaca. 🙂