Baby kedy sa Vam drobci začali točiť z bruška na chrbatik?
Syn v 6 mesiacoch, dcera v 3 mesiacoch
Moj v 13. mesiacoch 🙈 ano, mam to napisane spravne 😂 na brucho sa otacal od 4. mesiacov no späť ani za svet 🤦
5 a pól mesiaca , ma hypotoniu bruska
Kazde inak,prvy asi v 5mes,potom uz ani za svet,nemal to rad.Druha neskôr a tiež ju to moc neba,tretia az v 7,5mes a tá teda zbožňuje sa prevalovat.Kazde dieta je ine a mrzi ma,ked tu citam tolko otazok vystresovanych mamiciek,lebo ich dieta nejde podla nejakej tabulky alebo niečo vygooglili alebo doktorka povedala.Do roka norma ak sa ti nejaví aj niečo ine
@kubkovamama ved presne. Doktorka ak sa nezačne prevalovat pôjdete na neurológiu. 🤷♀️ Až mi zle prišlo lebo tiež si myslím ze je to indi vindi. Naš ma 7 a pol mesiaca a doktorka uz stresuje a áno pomaly aj ja s nou 🤦♀️😵 ale kašlem na to. Drobec je živý otáča sa za všetkým je úplne akčný všetko ho baví a ten pohyb proste príde a už fakt neriešim lebo netreba.
nemá ti prečo byť zle, keď lekárka spomenula neurológiu, je lepšie niečo nezanedbať. Môj sa začal pretáčať až takmer v siedmych mesiacoch, neskôr, ako sa v postieľke postavil, v deviatich začal behať, každé dieťa je iné
7 alebo 8 mesiaci, na brucho v 7dmom, nejak rovnako to bolo.
Jeden okolo 3 a druhý okolo 4 mesiaca ale je to veľmi individuálne.