Mamičky, kedy sa začali prerezávať zúbky vašim drobcom?
@ivula0807 Moja má 3 mes a tiež sa mi zdá že je "čudná". Ruky si dáva do úst až tak že ju napína a slintá veľmi.
@lienka1996 každé dieta si zacina v 3 mesiaci pchať ruky do úst, zúbky to ešte nebudú
@lienka1996 je mozne ze uz su na ceste zubky, to alr moze trvat este niekolko mesiacov, mam znamu ktorej dcerka zacala mat taketo prejavy tiez okolo tretieho mesiaca a prvy zubok jej vysiel tusima z v 10 mesiacoch 😂 ja ked som lekatke na poradni hovorila o tom ze mala slinta a pcha si rucky do ust,povedala mi ze to este nic neznamena lebo je to v tomto veku normalne, deti objavia rucky a pchaju si ich do ust stale. Aj tak sa mi to ale nezdalo, lebo v noci aj cez den ovela horsie spavala a celkovo bola velmi podrazdena. U nas to teda trvalo dva mesiace kym zub vyliezol, hned tyzden za nim isiel aj druhy. Teraz ma 17 mesiacov a v puse 13 zubov, 14. sa prerezava.
@ivula0807 Len ona si ručičky chytí obidve spolu a tak si ich napchá do pusy že ju až napína😅
Dúfajme že to budú zúbky, lebo aj okusávatko má stále v ústach 🙄
@lienka1996 no ako hovorim, kludne moze byt. U nas to teda tak bolo, aj ked pediatricka jej pozerala do pusy a povedala mi ze urcite ziadny zubok jej nejde, ze nemam za tym hladat zuby, no a nakoniec to zubky boli, lebo hned ako jej vyliezli videla som zmenu spravania...teda do casu kym nesli dalsie 😂😂 moja dcerka to celkovo velmi zle znasa. No uvidite, uz len cakat ci a kedy zub vylezie.
@ivula0807 Je pravda že každé bábo je iné a inak sa vyvíja. Radšej sa opýtam vás, čo máte už s tým skúsenosť. Budúci týždeň ideme do poradne prvý krát sa očkovať, tak som zvedavá 😅 spýtam sa aj na tie zúbky, že ako to vidí ona.
Nasmu na 3 mesiace vysli zubky. Od 2m bol uplakany
Naša slintala od 3m, prvý zub jej vyšiel tesne pred 1.rokom a teraz (18m) má ešte len 5 zubov.
Prvý v 7 mesiacoch ale od nejakých 4 som videla že ho to dráždi.
V 11 mes sa objavil ako prvý horná dvojka 😁
Prvy zub dcerke vysiel v piatom mesiaci, uz od tretieho mesiaca som ale videla ze sa s nou nieco deje, bola nepokojna, podrazdena