Kedy sa vašim deťom pokazil nočný spánok?

13. nov 2022

Ahojte kazdy nas strasi ako sa pokazi nocny spanok kedze mala pekne spi uz od porodnice, najprv vstavala o 5 rano teraz uz medzi 6-7..Kedy sa vam spanok pokazil? mne skor pride ze sa to zlepsilo zatial, mame vyse 4mesiacov...su mamicky ktorym to takto vydrzalo stale?

marianarem
13. nov 2022

Vobec sa to nemusi pokazit, ja som bola take dieta co dobre spalo cele detstvo Moj maly prespal noc od 2 mesiacov a teraz bude mat 3 roky a zatial sa to nepokazilo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lugie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. nov 2022

@lugie a vecer chodi kedy spat 🙂 ?

autor
13. nov 2022

@marianarem
@elizabet173 o kolkej ste davali spinkat vecer?

lugie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkapap
13. nov 2022

My prvy polrok spanok vyborny, presne na 6.mesiac slo vsetko do kytek 😀 nasledovnych 9 mesiacov sme s par prestavkami (po par dni) spali strasne, 100x v noci hore, urevane uspavania ci sli zuby ci nie...klop klop, v cca 15.mesiacoch sa to zacalo lepsit ale stale neprespi celu noc. Ma 17 mesiacov aktualne. Drzim palce, taky spanok neprajem ani nepriatelom 🙃

gabika42252
13. nov 2022

Mali sme neskutocny spankovy regres v 18m...😩obedny spanok boj, vecerny spanok detto. Dovtedy obedny spanok od 12 2az3 hod. Vecerny od 20tej... Pocas regresu, obedny ziadny, alebo s velkym bojom zaspala, stale utekala z postielky, co dovtedy nerobila... Vecer to iste 2 hod. Zaspavanie, co predtym mlieko otocka a do 20 min KO... Trvalo to asi 3 tyzdne... Vraj aj v 2 je spankovy regres 🙈... Uz teraz sa tesim 🙄🤣

jankaju
13. nov 2022

Nikdy. Obe deti spali od druhého mesiaca celú noc, dovtedy boli raz za noc hore. Spať chodili o 19-tej a vstávali o 6-tej

autor
13. nov 2022

@lenkapap nejake tusenie koli comu sa to zrovna v 6. mesiaci zhorsilo?

marianarem
13. nov 2022

Okolo 21:30, doteraz tak zaspava, plus minus.

zorkahorka
13. nov 2022

Ked mu isli zuby 😉

zuzuliennka1
13. nov 2022

nepokazil sa vobec, syn vzdy prespal noc, akurat ze bolo obdobie veelmi skoreho vstavania😅😅 medzi 3:00 a 5:00, okolo 2rokov tusim, do 2,5r.
on sa nikdy nebudil milionkrat, len mal obdobie ze zaspal, spal bez prerusenia, takze vyspaty aa budicek nadranom🤣 ale zvykla som si, mega vela som toho potom cez den postihala

majlo1234
13. nov 2022

pridam tu prispevok aj ja, nech to vBalancujem. 😀Nepokazil, furt bol na havno. V noci milionkrat hore, cez den nepredvidatelne dlzky spankov, od 9 mesiacov oen jeden denny spanok. Rads by som sa v dohladnej dobe vyspala aspon par hodin vkuse

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bashee
14. nov 2022

Ja od narodenia dietata teda uz 1,5 roka nosim v hlave otazku: a kedy sa vam zlepsil nocny spanok? 😅 resp kedy prespi uz konecne celu noc 🤣