Ahojte kazdy nas strasi ako sa pokazi nocny spanok kedze mala pekne spi uz od porodnice, najprv vstavala o 5 rano teraz uz medzi 6-7..Kedy sa vam spanok pokazil? mne skor pride ze sa to zlepsilo zatial, mame vyse 4mesiacov...su mamicky ktorym to takto vydrzalo stale?
@lugie a vecer chodi kedy spat 🙂 ?
@marianarem
@elizabet173 o kolkej ste davali spinkat vecer?
My prvy polrok spanok vyborny, presne na 6.mesiac slo vsetko do kytek 😀 nasledovnych 9 mesiacov sme s par prestavkami (po par dni) spali strasne, 100x v noci hore, urevane uspavania ci sli zuby ci nie...klop klop, v cca 15.mesiacoch sa to zacalo lepsit ale stale neprespi celu noc. Ma 17 mesiacov aktualne. Drzim palce, taky spanok neprajem ani nepriatelom 🙃
Mali sme neskutocny spankovy regres v 18m...😩obedny spanok boj, vecerny spanok detto. Dovtedy obedny spanok od 12 2az3 hod. Vecerny od 20tej... Pocas regresu, obedny ziadny, alebo s velkym bojom zaspala, stale utekala z postielky, co dovtedy nerobila... Vecer to iste 2 hod. Zaspavanie, co predtym mlieko otocka a do 20 min KO... Trvalo to asi 3 tyzdne... Vraj aj v 2 je spankovy regres 🙈... Uz teraz sa tesim 🙄🤣
Nikdy. Obe deti spali od druhého mesiaca celú noc, dovtedy boli raz za noc hore. Spať chodili o 19-tej a vstávali o 6-tej
@lenkapap nejake tusenie koli comu sa to zrovna v 6. mesiaci zhorsilo?
Okolo 21:30, doteraz tak zaspava, plus minus.
Ked mu isli zuby 😉
nepokazil sa vobec, syn vzdy prespal noc, akurat ze bolo obdobie veelmi skoreho vstavania😅😅 medzi 3:00 a 5:00, okolo 2rokov tusim, do 2,5r.
on sa nikdy nebudil milionkrat, len mal obdobie ze zaspal, spal bez prerusenia, takze vyspaty aa budicek nadranom🤣 ale zvykla som si, mega vela som toho potom cez den postihala
pridam tu prispevok aj ja, nech to vBalancujem. 😀Nepokazil, furt bol na havno. V noci milionkrat hore, cez den nepredvidatelne dlzky spankov, od 9 mesiacov oen jeden denny spanok. Rads by som sa v dohladnej dobe vyspala aspon par hodin vkuse
Ja od narodenia dietata teda uz 1,5 roka nosim v hlave otazku: a kedy sa vam zlepsil nocny spanok? 😅 resp kedy prespi uz konecne celu noc 🤣
Vobec sa to nemusi pokazit, ja som bola take dieta co dobre spalo cele detstvo Moj maly prespal noc od 2 mesiacov a teraz bude mat 3 roky a zatial sa to nepokazilo.