Kedy sa Vaše deti prvy krat dali na 4? A ako dlho sa davali na vystrete ruky kym vyhupli na 4?
plazit sa zacal, ked mal ani nie 6M a niekedy pred tym zacal robit druhe vzpriamenie a hned ako zacal stvornozkovat sa aj daval na styri a pohupoval hore dolu ale ako pise @diamond007 kazde dieta je ine a ide svojim tempom
Moja na 4 bola ked jej svokra pomohla na styri sa nikdy nedala nepamätám si....ona sa začala plazit v 9m kazdy týždeň daco nové sadnut postaviť sa
Takze moja zacala svornozkovat ako 2rocna ked sa začala hrat na psa🤣🤣🤣
Ale mne sa rovno postavila 9m 10m a od 14m zacala uplne sama chodiť netreba porovnavat som.sa naučila moja bola pozadu v takých veciach ale dobehla uplne rýchlo....len motivovat stale treba nechat dieta nech sa snaží nepodavat hracky hned ked si pyta sa 😉
@diamond007 ja vôbec nič neriešim,ja sa len pýtam…
moja asi v 8,5m, hupala sa na 4 par dni, potom zacala plazit, to poriadne ani nerobila a hned zacala stvornozkovat.
Moj v 5 mesiacoch stvrnozkoval sirom sarom, hore dole schodmi. Dcera neviem ci sa v 5 mesiacoch vobec otocila. Je uplne jedno ktore dieta co kedy spravi, lebo tvoje bude uplne ine 🤷🏻♀️
7-8m
Na vystrete ruky sa dal v cca. 5m. Na styri sa dal teraz, pred tyzdom, ma 6m.
Moc to riešiš...
Moje deti mali 5-6mesiacov a už stvornozkovali a prešli pár metrov. Kamoška má 7m a ešte sa ani neplazi. Každé bábo je iné. Je to podľa mňa od toho, aku intenzitu mu dávaš na brušku trénovať.