Kedy sa vaše deti dali prvýkrát na štyri?

18. júl 2022

Kedy sa Vaše deti prvy krat dali na 4? A ako dlho sa davali na vystrete ruky kym vyhupli na 4?

diamond007
18. júl 2022

Moc to riešiš...
Moje deti mali 5-6mesiacov a už stvornozkovali a prešli pár metrov. Kamoška má 7m a ešte sa ani neplazi. Každé bábo je iné. Je to podľa mňa od toho, aku intenzitu mu dávaš na brušku trénovať.

petamich
18. júl 2022

plazit sa zacal, ked mal ani nie 6M a niekedy pred tym zacal robit druhe vzpriamenie a hned ako zacal stvornozkovat sa aj daval na styri a pohupoval hore dolu ale ako pise @diamond007 kazde dieta je ine a ide svojim tempom

zuzkaa1991
18. júl 2022

Moja na 4 bola ked jej svokra pomohla na styri sa nikdy nedala nepamätám si....ona sa začala plazit v 9m kazdy týždeň daco nové sadnut postaviť sa
Takze moja zacala svornozkovat ako 2rocna ked sa začala hrat na psa🤣🤣🤣
Ale mne sa rovno postavila 9m 10m a od 14m zacala uplne sama chodiť netreba porovnavat som.sa naučila moja bola pozadu v takých veciach ale dobehla uplne rýchlo....len motivovat stale treba nechat dieta nech sa snaží nepodavat hracky hned ked si pyta sa 😉

autor
18. júl 2022

@diamond007 ja vôbec nič neriešim,ja sa len pýtam…

nairia
18. júl 2022

moja asi v 8,5m, hupala sa na 4 par dni, potom zacala plazit, to poriadne ani nerobila a hned zacala stvornozkovat.

wieruska1
18. júl 2022

Moj v 5 mesiacoch stvrnozkoval sirom sarom, hore dole schodmi. Dcera neviem ci sa v 5 mesiacoch vobec otocila. Je uplne jedno ktore dieta co kedy spravi, lebo tvoje bude uplne ine 🤷🏻‍♀️

tara42
18. júl 2022

7-8m

queen_el
19. júl 2022

Na vystrete ruky sa dal v cca. 5m. Na styri sa dal teraz, pred tyzdom, ma 6m.