Kedy sa môžu bábätku namočiť aj uška pri kúpaní?

bubinecko
27. jan 2012

ahojte mam 3,5 mesacnu dcerku neviete poradit kedy ju mozem celu namocit do vanicky a nebat sa ze sa jej voda naberie do usiek

inffinity
27. jan 2012

Naši malou jsem koupávala na ruce a jak sem ji oplachovala hlavičku určitě ji nateklo i do ušek, ale ne že by je mela ponořené asi od třech měsíců jsem ji měla na lehátku..ale kdy se to smí nebo nesmí to nevím..

vianne
27. jan 2012

Ja som od začiatku kúpala vo vaničke s výškou vody cca 10-15 cm, hlavičku som podoprela, ale ked začal byť malý priveľmi aktívny, vodu mal aj tak všade. Len som mu opatrne vytrrela ušká detskými tyčinkami, a ak mu tam nejaká voda ostala, tak ako ležal na boku, vždy vytiekla. Zatial nemal ušká zapálené. Teraz už sedí, tak ho kúpeme vo vani a tiež si našpliecha vody do nosa aj do uší a vyzerá byť v pohode 🙂))

ivett1
27. jan 2012

@bubinecko ahoj, aj keby sa voda nabrala do ušiek, tak vytečie, prípadne sa odparí 😉 ...nemusíš mať obavy...

liv1
27. jan 2012

Podľa mňa už môžeš teraz, my sme začali s plávaním v 4 mesiacoch a to sa deti aj ponárali, len sme im potom dali vatu do ušiek takú zošúlanú a bolo všketo ok 😉 . A to sme ich pritom prenášali v zime do auta z auta ale samozrejme v čiapke 🙂