Kedy na prechádzku s novorodencom?

zoja1234
9. nov 2021

Prosím vás kedy chodíte von s 3 tyzdnovymi deťmi? Myslím nie hodinu, ale že či hneď po kŕmení alebo hodinu po alebo pred krmenim? Sme len na umelom, cez deň papa cca každé 3-3,5 hodiny

renka30
9. nov 2021

Chodila som von hlavne v čase keď spávali, staršia inde ako v kočiari nespala. Takže sa napapala, odgrgla, obliekla som ju a šup do kočiara spať.

julie19
9. nov 2021

Dala som mliecko, obliekla som a šli sme ;)

zuvelyn
9. nov 2021

Na čas spánku čiže po kŕmení

thereisabear
9. nov 2021

Tak veď logicky hladné dieťa by asi plakalo a ďaleko by ste nedošli 🙂 Vždy sme chodili hneď po kŕmení, nech môže spokojne čo najdlhšie spať.

nikpa
9. nov 2021

@zoja1234 sama si musíš spraviť režim podľa bábätka ako papa, spí atď. ja som chodila hneď ako som nakrmila, s tým, že pred kŕmením som všetko nachystala, obliekla som sa, aj malého aspoň do pančuch alebo čo som mu chcela dať práve pod overal (tiež bol zimné bábo) no a keď som ho dokrmila, odgrgol, prebalila, šupla do overalu a išli sme lebo za pár minút ho lámalo na spánok.

klejkaez
9. nov 2021

Mňa zas zaujíma, že ked sa napapa, ideme von a čo ak sa pokaka v zimnom období? A spusti vonku ďalej od domu plač, ako to riesia maminky. Budem v tom nova. Decembrove babatko😄🤷🏼‍♀️

nikpa
9. nov 2021

@klejkaez väčšinou sa tie malé bábätká pokadia pár minút po jedle, aspoň moji to tak mali. Takže som prebalila a až potom išla. Ale keď sa pokadi vonku tak sa pokadi, šak s ním v decembri nebudes dve hodiny vonku, namasti mu zadok aby mu to zatiaľ nevyzralo kožu a doma ho už prebalis. No a keď spustí plač tak spustí 🤷 aj väčšie deti revu, budeš sa tváriť že nič, nahodis rezky krok a šup domov 😄

klejkaez
9. nov 2021

@nikpa vsak toto mam na mysli, ze nabalime sa von. Vyjdem 10 min od domu a plac na cele sídliskoa so psikom popri venceni 😄🤷🏼‍♀️
Reku, jak to ine maminy riesia. Ci hned otočka domov a je po prechádzke🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_266
9. nov 2021

@klejkaez zo začiatku sme krúžili len okolo činžiaku. Pre istotu 🤣nikdy som nevedela ako dlho bude spať, a keď sa zobudil sa mu už v kočíku nepáčilo 🤣

zoja1234
autor
9. nov 2021

A keď ste prišli naspäť domov a dieťa nespalo a ešte málo dve hodiny do kŕmenia, čo ste robili? Zavinili ste ho alebo len položili na chrbát a nechali tak?

petulda333
9. nov 2021

Vacsinou pol hodiny po vypiti,inak by to z nich vyslo 😄

petulda333
9. nov 2021

@zoja1234 dala na gauc ci na zem,chvilu sa mu prihovarala a hladkala,ukazala hracku a potom som si sla robit

zoja1234
autor
9. nov 2021

@petulda333 A neplakalo?

petulda333
9. nov 2021
nikpa
9. nov 2021

@klejkaez to je na tebe. Keď mi začne revat mladší, viem že to je neutišitelne dieťa, takže idem rovno smer domov. Starší ten vždy poplakal chvílu, s tým to bolo iné.