Ahojte, prosim co vám radili fyzio, ako dlho musí dieta samé sedieť, aby mohlo ist do sportoveho kocika?
My ked sme boli na kontrole klbikov, teraz v 5tom mesiaci, tak nam povedal, ze pokojne uz moze ist do sportiaku do polosedu, kedze mala vsetko uz pekne vyvinute.
Ja som davala skor vsetky deti. Nie do uplneho sedu, lebo vymyslali v hlbokom, tak som ich radsej dala do sportaku a priputala.
Do sportaku isiel ked zacal vyliezat z vanicky.
A už sedí vlastne?
Ja mám syna od necelých 5 mesiacov v športovej časti 🙃 ale nedávala som ho tam preto lebo som ho chcela dávať sadnúť, ale preto lebo sa mi už nevošiel do vaničky 🤣tak dlho len ležal v športovej časti, neskôr som trochu zdvihla, ale on mi viacmenej spal stále v kočíku a tak to je doteraz 🤣
@85miska áno, preto sa na to pýtam. Pri autosedackach napr odporucaju, ze ma dieťa samostatne sediet 2 mesiace.
Tak keď sedí môže ísť do kočíka sadnúť.
@ajko2011 napodobne, ma sme si tiež kadecim prešli 🤣aj uplnym bojkotom vanicky 🙈no moja prave málokedy spi v kociku, je zvedavec
Tak ju uz daj. Ono ide o to, ze ten sed este nie je zo zaciatku taky pevny. Ale verim, ze v tom kocari nestravi v sede xy hodin, takze jej to urcite neublizi.
Naša išla keď začala samostatne sedieť 🙂)
Neradila som sa s fyzio. V športovom boli cca od 7 mesiaca nie úplne v sede ale tsk polosede. V hlbokom nechceli byt lebo dvíhali sa a skoro mi vypadli z kočiara. Dávať sadnúť som ich dávala v 9-10 mesiaci keď sami si sadli.