Kedy môže dieťa sedieť v športovom kočíku?

1. júl 2024

Ahojte, prosim co vám radili fyzio, ako dlho musí dieta samé sedieť, aby mohlo ist do sportoveho kocika?

85miska
1. júl 2024

Neradila som sa s fyzio. V športovom boli cca od 7 mesiaca nie úplne v sede ale tsk polosede. V hlbokom nechceli byt lebo dvíhali sa a skoro mi vypadli z kočiara. Dávať sadnúť som ich dávala v 9-10 mesiaci keď sami si sadli.

x_mery_x
1. júl 2024

My ked sme boli na kontrole klbikov, teraz v 5tom mesiaci, tak nam povedal, ze pokojne uz moze ist do sportiaku do polosedu, kedze mala vsetko uz pekne vyvinute.

cimage
1. júl 2024

Ja som davala skor vsetky deti. Nie do uplneho sedu, lebo vymyslali v hlbokom, tak som ich radsej dala do sportaku a priputala.

really8
1. júl 2024

Do sportaku isiel ked zacal vyliezat z vanicky.

autor
1. júl 2024

@85miska
@x_mery_x
@cimage
ďakujem pekne za reakcie, len mna prave zaujima to ako dlho musi samo sediet aby mohlo byť v normalom sede alebo teda v nejakom 75stupnovom. Koľko počkať, týždeň, dva, mesiac?

@really8

85miska
1. júl 2024

A už sedí vlastne?

ajko2011
1. júl 2024

Ja mám syna od necelých 5 mesiacov v športovej časti 🙃 ale nedávala som ho tam preto lebo som ho chcela dávať sadnúť, ale preto lebo sa mi už nevošiel do vaničky 🤣tak dlho len ležal v športovej časti, neskôr som trochu zdvihla, ale on mi viacmenej spal stále v kočíku a tak to je doteraz 🤣

autor
1. júl 2024

@85miska áno, preto sa na to pýtam. Pri autosedackach napr odporucaju, ze ma dieťa samostatne sediet 2 mesiace.

85miska
1. júl 2024

Tak keď sedí môže ísť do kočíka sadnúť.

autor
1. júl 2024

@ajko2011 napodobne, ma sme si tiež kadecim prešli 🤣aj uplnym bojkotom vanicky 🙈no moja prave málokedy spi v kociku, je zvedavec

majlo1234
1. júl 2024

Tak ju uz daj. Ono ide o to, ze ten sed este nie je zo zaciatku taky pevny. Ale verim, ze v tom kocari nestravi v sede xy hodin, takze jej to urcite neublizi.

kika12345k
6. júl 2024

Naša išla keď začala samostatne sedieť 🙂)