Ahojte babyy 🙂 Prosim vas na kontrolu ku gyn. po 600nedeli sa ide hned ked dokrvacam ? Alebo az po tom mesiaci a pol presne ? 🙂 (Ked samozrejme uz nekrvacam) mne totiz ocistky sli von cca 3tyzdne a uz nic ..a sem tam este trosku zaspiniim ..tak neviem.. :/
Po 6 týždňoch a viac aspoň u môjho.
Po 6 tyzdnoch
Po 6.tyzdnoch ale samozrejme nemusite na den presne 🙂 kedy budete mat moznost popri babatku 🙂
A moze to byt aj viac ako 6 tyzdnov ? Keby som sla trebars az na 7mi 8mi tyzden ? ..
@slamka555 áno. Tam ide o to aby to nebolo skôr ako 6 týždňov. Aspoň mne to tak vysvetlovala 😊
Ja som prisla po 600 nedeli a lekár tam nebol len sestra. sestrička len povedala ze pokiaľ nemám žiadne problémy tak v podstate mesiac dva hore dole. Mam prist keď budem môcť od malého ze to nevadí.
Super tak dakujem zienky ;)
@slamka555 ahoj, skôr určite nechoď, je to aj kôli poisťovni, nakoľko táto prehliadka je hradená poisťovňou, treba dodržať ten odstup aspoň 6 týždňov po pôrode...mne sa samozrejme podarilo ísť o týždeň skôr 😉lebo sme boli aj na inom vyšetrení v ten deň s bábätkom...ale doktorka bola ochotná, a zapísala dátum o týždeň neskôr, inak by mi to poisťovňa nepreplatila.
Jazykove okienko 🙂 sestonedelie (6) nie seststonedelie (600).
Raz sa tu jedna baba pýtala ze ci to teda nemá sexovať tých 600 nediel,že podľa nej je to veľmi veľa. Ze sa jej to nezdá 😂
@kallanchoe 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈
@kallanchoe ale tak zase, ked bude sexovat pondelok az sobota 600 tyzdnov, tak tych 600 nediel uz hadam vydrzi😂😂😂😂
:D baby samozrejme viem , ze je sestonedelie trva 6 nediel ( mesiac a pol)to mam aj hore v otazke ;) Prepaana viem ze to neni 600 nediel :D .. ;) ale tak .stane sa..chybicka se vloudila ;)
Moj ma obidva krat objednal presne po 6t ale isto sa nic nestane ked pojdes neskor pokisl nemas problemy
@shades3 jasne ze vieme ze vieš.To bolo len tak na okraj témy. Na pobavenie trosku😉
@kallanchoe myslim, ze toto patrilo slamke :P
Tiez sa pripojim ci presne po 6tyz.treba az ist..