Ahojte, včera sme prišli domov z nemocnice a stále ešte neviem kedy je najlepšie babatko prebaliť, ci pred alebo až po kŕmení..pretože keď ho prebalím pred kŕmením tak sa stane že sa mi pokaká počas papania a zas po kŕmení ho nechcem už zobudiť lebo by som ho musela kojiť znova 🙈 za každú radu budem rada 🙂
Mne sa skoro vzdy pocas krmenia pokakali, cize som vzdy prebalila az po nakrmeni a odgrgnuti. A preco by si musela kojit znova? netreba babo ucit zaspavat na prsniku, lebo to trpko olutujes
@blondiee83 tak keď ho najprv nakrmim a nieje spokojný tak ho hneď prebalujem no len potom sa mi pri tom zobudí a začne si cmúľať rúčky tak je znova hladný a nezaspi mi pokiaľ ho nenakojim znova tak preto neviem kedy je najlepšie
@blondiee83 Alebo ci radšej potom použiť cumlík a trocha pohojdáva pokiaľ nezaspi?
Tak maličké väčšinou pred aj po....a už som nekojila
@natynnka no radsej...prip.skus pohojdavat aj bez cumlika - chce to trochu trpezlivosti, ale snad sa podari. A ak nie, tak potom skus ten prsnik, ale ozaj ako poslednu moznost. On nie je po prebaleni znova hladny, zase nevyhladne po 5minutach, to si nemysli...len sa potrebuje ukludnit a to ho mozes ukludnit aj hladkanim 🙂
Nakrmit, odgrgnut, prebalit.
Zalezi, ako dlho krmite. Ja som kojila aj hodinu, kym sa babo najedlo. Hodinu by som ho nenechala v pokakanej plienke. Preto som prebalovala vzdy pre kojenim, po zobudeni. Ak sa pokakalo, cez kojenie alebo po dokonceni zase. Ak trebalo douspat, este som mu trosku dala papat.
Po krmeni. Nacucnut znova alebo pohojdat..ponosit...pobuchat po zadocku..proste douspat. Niektore deti sa prebalut daju a hned spia. V nemocnici hovoria opak ale detom sa crievka uvolnia pri cucani.. a dlhsie ako 30min by som nenechavala nwprebalene...