Kedy je najlepší čas začať z novorodencom chodiť na prechádzky najmä v tomto počasí? Máme týždeň a bšetci hovoria ináč niekto že mesiac doma iný že po pár dňoch už behali po vonku.
No super ďakujem🙏🏼 Práve preto sa pýtam lebo imunita sa mu asi vybuduje horšie keď bude zavretý len s nami medzi 4 stenami. Len som nevedela a zas nechcem ani riskovať s mini babatkom
My sme s našimi chodili už po pár dňoch, obaja sú zimné deti ...
závisí koľko dieťa v poradí máš (tipujem prvé, lebo keby máš druhé tak ideš vtedy kedy musíš s prvým 😀 ), ďalej či ste veriaci (niektorí do krstu nechodia) a iné..... za mňa rovno aj z pôrodnice 😉
Vcera som bola na preporodnom kurze a hovorili nam, ze idealne je ist von po tyzdni.. Neodporuca sa to len babatkam, ktore sa narodia uprostred zimy a von bude mraz, vtedy vraj treba pockat dlhsie. Inak po 7 dnoch od narodenia mozete fungovat normalne...
Ale dajte pozor, babetka nesmu chodit do hmly.
Môj prvý syn je narodený 20.11., keď mal týždeň už sme išli vonku a v pohode. 🙂
obe deti mám zimné, aj teraz tretie bude,malá sa mi narodila 18.12. domov nas pustili 22.12. a isli sme von hned po par dnoch.
moje letné dieťa išlo na prechádzku rovno z pôrodnice... s manželom sme sa išli najskôr poprechádzať , potom sme si dali zmrzlinu v cukrárni - malinká spala na stole v prenosnej taške a potom kedy - tedy sme si zavolali taxi.... doteraz na to s mm spomíname.
V tomto počasí môžeš ísť tak isto von okamžite. Len by som volila termín okolo obeda.... nemusíš čakať ani týždeň...
A ako to je s predcasniatkami prosím kedy môžem.ist s nimi.von ? Mala už ma 2550g a 3 týždne. A už by som aj s nou rada vybehla. Ved je pekne teplo
Ďakujem
Kľudne mizes ísť, nemrzne, nefuci. Zdravé bábätko aj novorodenec môže ísť nirmalne von