Ahojte, mam taku zvlastnu skusenost s mojou 1,5 rocnou dcerkou, ked spadne alebo sa udrie nechce ist ku mne sa mojkat, nechce aby som ju zobrala na ruky, ale bezi za tatinom a ku nemu ide aj na ruky. Neviem si to vysvetlit, preco sa to deje, kedze mame uplne normalny vztah, vsetci sa spolu hrame, papame, robime vsetko spolu, neviem na to prist z akeho dovodu to tak je, aj ked padne pri tom ako sa spolu hrame my dve, ide za tatinom s placom… Rozmyslala som o tom, moze sa s nim citit viac isto, ze ju dokaze viac ochranit ako ja ? Kedze je ovela vacsi fyzicky ako ja ? Stalo sa nieco podobne uz niektorej z Vas ? Zijeme spolu v jednej domacnosti, sme normalna rodina, mame jednu dcerku a maleho psa, ktory je naviazany na mna, je v podstate stale somnou ako prikovany, ci aj to nemoze ovplyvnovat pocity nasej malej, neviem. Dakujem za skusenosti, pripadne rady.
Toto je cista ziarlivost 😘 Ste rovnako rodicia obidvaja... rovnako... dietatko ma rado oboch, keby bezi za mamou je to "spravnejsie"? Preco? Nechaj tak, uzivaj si, ze maju krasny vztah, ze ju vie ukludnit, upokojit. XY otcov toto nevie.. Dobreho si jej vybrala.
Tato je mohutnejší, keď ju vezme na ruky, cíti sa lepšie pomojkaná. Tato inak vonia, keď si ublíži pri tebe, logicky beží za tatinom. Vôbec sa s tým nezaťažuj.
Je minimalne trochu neobvykle, ze dieta nedobehne za mamou a som zvedava ci by sa to pacilo vsetkym tym “a kde je problem”. Ved jasne, ze nie je problem ked ide za otcom, ale mna by to veru tiez prekvapilo a autorku uplne chapem. Nie som ziadny psycholog, ale len sa tak zamyslam ci to nemoze byt tym, ze ked sa buchne pri tebe, uteka niekde inde, kde sa to nestalo, cize k otcovi? Len uvaha…
Nechapem teraz…. Ale povacsine dievcata idu skor za otcom. Ja som tiez taka bola. A vidim to aj na dcerke. Pre nu je to hrdina. Ty si pre nu uz mozno aj “obkukaná”.
@japata nasa je mensia ale robi toto iste😁 trocha ziarlim ale co uz...ocko je u nas bozstvo😂
@petronellla87, AUTORKA, veď to znamená, že ste perfektná dobre fungujúca rodina.
@japata a problém je aký? To sa aj otcovia sťažujú,že dieťa chce ísť za mamou? Veď píšeš,že ste normálna rodina,on je rovnaký rodič,chce ísť za ním,pôjde za ním,problém? Tes sa. Kebyže nejde k tatovi,tak bude zase problém,že odmieta otca. Je rovnaký rodič,ma s ním zjavne pekný vzťah,tak fajn. Aspoň nemusíš riešiť. A psík,to je ok,aj na mňa visí môj už jedenásť rokov a malý visel na mne poväčšine. 🤣celkom by som ocenila,keby chodieval jacat k otcovi 🤣. Nevidela by som to ako problém.