Dobry den. So 4 mesacnym synom bojujeme uz 2 mesiace pri kazdom zaspavani, vzdy je to s revom a zaspi na 30-40min max, vacsinou sa neda ho ani odlozit. Skusali sme kocik, na fitlopte, rozne polohy, hacku....Vzdy s revom. Ked je trochu unaveny, ked je totalne vystaveny, nezaspi ani pri jedle, max v nosici ale ted su 30tky tak ho nosit 4x denne nezvladam. Mate taku skusenost, rady co s tym? Dakujem
A vecer ma uz citit nepotrebuje? Na noc zaspi v pohode. Asi to nebude tym lebo v nosoci sa tiez vzpiera ale nereve tolko ako na rulach. Inym sposobom ani nezaspi, ani v aute. Nic v zlom ale v tychto 30tkach ho vlacit nebudem 6h denne kedze potom je vyhadzany on aj ja a to naozaj nie je ziaduce.
V pravom rade s skúsiš ukludnit on cíti tvoju nervozitu a preto nevie zaspať ... uz uspavat ideš s tym ako zas ide vyvádzať však ? A on to vie takze 🙈 ak sa da mat aspoň 30 min bez neho cez den máj ho urobí si svoju chvíľku oddychu aby vypla
Potom si nastav hranice
Malé bábätko naozaj nevie zaspať bez toho aby ta cítilo 🤷♀️Necíti sa bezpečne
Nechape ze ty sa vrátiš pozná len tvoj dotyk ...
ak je napapane , prebálene bič ho neboli sa place aj tak v náruči tak ho kludne nechaj ale v tvojom náruči - uvolnite sa dychaj prijmi ze place a on sa uvoľní tiez vypustiť placom stres a uvidis budes zaspávať s úsmevov na tvári - viac v knihe : moudrost ranniho detstvi.
Asi ta drobcek potrebuje citit. ☺ U nas zabrala satka. A ked mi mala zaspinkala, opatrne som ju dala do postielky. 😆