Ahojte nas 3 mesacny syn posledne dni mozno max tyzden ked lezi na chrbte sa snazi dvihat
Alebo ked ho zoberiem na Ruky tak nepolezi snazi sa tiez dvihat hlavicku
Nesnazim sa ho v tom podporovat ked lezi napriklad kedze som citala ze by sa to
Nemalo skor ma zaujima ci je to normalne v tomto veku ci to robia/ robili aj Vase deticky
Dakujem
Pokiaľ to robí sám, bez pomoci, teda má na to dostatočnu silu tak je to v poriadku. Ale nijako mu v tom nepomáhat, že podopierat ho, ťahať za rúčky a pod....
@nikpa robi to sam Hlavne ked je na rukach tak z lahu sa nadvihne sam najprv som myslela ci ho nieco neboli alebo coto je ale robieva to casto a vyzera to ze sa mu to paci
@werony_n Tak super som myslela ze to nieje ok
pokial ju dvoha na chrbte problem moze byt ak je casto v lehatku lebo sa mu zalajaju nevhodne svaly brucha a moze mat problem nedavat vtedy do lehatka/vajicka zbytočne
Skus najst fyziomama video,mala k tomu nejaky prispevok, ze to nie je dobre a nie neznamená to, ze si chce sadnut.
@zaphyra no lenze on ak sa dviha tak samozrejme ja mu nezabranim ale ani nepomaham netaham za rucky nedavam sadnut…
Ani nic podobne
@kacena4 nedavam vobec do lehatka
tak potom len trenuje, ja by som davala viac na brusko aby mohol skedovat okolie, z chrbta toho vela nevidi asi je zvedave
a kde je problem autorka? Normalne zdrave dieta mas....
@tenerifka tak lebo ja som z toho uz fakt
Popletena 🙄
Asi prestanem citat blbosti a nebudem si vsimat vsetko co mi dieta robi.
Kedze to uz robieva dlhsie tak reku skusim o tom Nieco precitat ze co to vlastne znamena ( nase prve dieta )
No najprv som Myslela ze ci krc nema ci co no potom som sa vsade docitala ako to dieta nemam nechat robit a ake zle to je ak to robi
Potom som sa docitala ze je to normalne a ok
No vyber si 🤷♀️
zvedave dietatko, chce vidiet svet, nechce nehybne a necinne lezat a pozerat do blba....davaj ho zo najviac na zem na koberec, nech ma aj ine podnety, uz conevidiet sa zacne plazit, potom lozit.....a ani nebudes vediet ako, zrazu sa sam postavi. A uz nebude len tak dvihat hlavicku, lebo bude mat ine moznosti objavovat svet.
Tes sa z dietataka a z jeho pokrokov
@tenerifka dakujem 🙂🙂
Moji take nevedeli a nerobili, ale svagrinine trochu starsie dvihali hlavu aj nohy hore na chrbte...je to ok
Ano, aj sa tahal do sedu neskor. Velmi bol zvedavy a ta zvedavost mu aj ostala. Netrapila by som sa tym.
Je zvedavý 🙂 nas robil to iste. Z lahu na chrbate sa tahal do sedu, ked mal 3 mesiace sa sam otacal na brusko bez pomoci a plazil sa 🤭 je veľmi zvedavy a nebavi ho asi len tak lezat 😄
Moja dcérka už v 2 mesiacoch dvíhala hlavičku, takže nevidím problém, nijak som jej v tom nebránila ani to neriešila.