Baby, kde kúpim v KE detskú autosedačku? A akú by ste poradili? Čo si mám pri výbere všímať? Ďakujem za každú odpoveď 🙂
pre ake stare dietatko, s isofixom ci bez, cenova relacia ?
este trochu posetrite a toto mate najhodnejsiu alternativu lacnu dobru https://www.mall.sk/autosedacky/joie-steadi-merlot
@tanicka16 my mame britax romer a som velmi spokojna.vsetko sedi,ako ma,lahka manipulacia,dobre testy.je drahsia,kludne by som brala bazarovu alebo novu a predat potom.na konikovi su aj nove do 200 euro.urcite s isofixom.co som citala,je povinny zo zakona od 2018,doba prechadzania nan este 4 roky vraj,neviem,ci je to pravda.uchytenie cez isofix je bezpecnejsie,sedacka sa nehybe,je pripevnena ku karoserii auta.pred kupou sedacky je dobre sa uistit,ze isofix sedacky je kompatibilny s Vasim autom.ja som riskla a bolo v poriadku.haky isofixu sa nachadzaju v zadnych sedadlach,ako sa pripaja operadlo,ked tam vopchate ruku,najdete.
@tanicka16 my sme kupovali v babetkove (vtedy mali 20% akciu), ale inak som to mala vypozerane v predeti (Aupark) 🙂 a mame britax romer 🙂