Kde v byte skladujete vaničku a hračky na kúpanie?

alex2019
17. apr 2022

Ahojte, chcem sa spytat kde v byte skladujete vanicku pre dieta a hracky do vane? Mali sme jednu miestnost ako taky sklad kym nebola detska izba ale teraz sme ju zrusili a nejak neviem kam tie veci dat.. Dakujem za inspiraciu 🙂

dskjhfdlkdjhl
17. apr 2022

@alex2019 kym sme vanicku pouzivali, tak bola vo velkej vani (ked sa isiel niekto kupat, tak ju vylozil), hracky sme mali v takom malom boxe, ten bol na skrinke vedla vane. Kedze to uz davno nepouzivame, tak to doma nemame. Nepochopila som, ci to pouzivate, alebo nie. Ak nie, tak by to malo ist z domu prec.

aurorastone
17. apr 2022

My vaničku používame, a na svoje použitie vyckava v komore na skrini, čudujem sa ze tam drží ale za toľké mesiace ešte "nestrašila" našťastie 😁

maris5
17. apr 2022

Ja som do vanicky, na madle, vyvrtala malu dierku, prevliekla snurku a zavesila na hak, ktory je na tycke, ktora drzi zaves nad vanou.
A hracky mam v organizery, ktory je pripevneny nad vanou. Pohpadam fotku a pridam.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kandelabra
17. apr 2022

ja mám vaničku zavesenú na háčiku nad vaňou (na stene oproti sprchy). Hračky som mala v takom vrecku tiež na háčiku, ale mám pocit, že tam poriadne nevyschnú, tak tiež rozmýšľam čo s tým.

maris5
17. apr 2022

@alex2019 toto mam na hracky. Je to nad vanou, tak pripadna voda stecie do vane.

saxana000
17. apr 2022

Vanicka bola v kupelni na pracke hracky sme nepouzivali kym sa kupala vo vanicke.ked presla do velkej vane vymenila som vanicku za sedatko tiez byvalo na vani.nalepila som do rohov sprchy kosicky na prisavky a tam mala hracky

radanna11
17. apr 2022

Vaničku som vždy mala položenú normálne na našej vani tak naširoko opretú vrchom vane, teraz bývame v byte so sprchovacim kutom tak bude v ňom, nejak má nenapadlo mat ju niekde inde ako v kúpeľni 😀

lucka114
17. apr 2022

Vaňa je položená na práčke, hračky v lavóre pod sprcháčom ...

cimage
17. apr 2022

Vanicka bola na pracke, alebo v sprche a ked bolo treba sprchu, tak sa len vylozila. Hracky boli vo vanicke.

diamond007
17. apr 2022

@maris5 kde si to kúpila? Diky

lenuska9999
17. apr 2022

@alex2019 kým sme ju používali, tak sme ju dávali do veľkej vane . Keď sa niekto išiel kúpať, tak ju vybral. Hracky sme mali v takom košíku a ten bol na práčke. Inak videla som aj skladacie vaničky na internete

zorkahorka
18. apr 2022

Vo velkej vani je opreta o stenu

maris5
18. apr 2022

@diamond007 vygoogli munchkin organizer do kupelne, najde ti rozne moznosti

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz