Kde v Bratislave sa dajú nastreliť náušničky?

strihalka
4. júl 2012

Ahojte, dnes jsme byli na poradne, blizi se nam 3mesice aj myslela ze uz se budem chystat na nausnicky...dr nam rekla, ze doporuce nastrelit, s cim tedy souhlasime, jen nevime kde v Bratislave a popripadne jaka je kde cenova nabidka plus co to vse obsahuje.
Ale velmi me zklamalo ze az v 6mesicoch, ved malinka bude ovela vice vnimat bolest a to nechcem...muzem aj tak dat nastrelit drive, to uz ted?alebo treba 4mesic?Ci je to zle, a dr bude akorat "pindat"? Dakujem za odpovedi🙂

huxy
4. júl 2012

síce neporadím,že kde v BA,ale tiež nechápem,prečo až v 6 mesiacoch.ja som dala prepichnúť ušká dcérke hneď v nemocnici po narodení,v deň odchodu.platili sme niečo okolo 6€-asi ak si dobre pamätám 😉

andrejka1974
4. júl 2012

ahoj mojej dcerke som dala prepichnut uska az v 8 mesioacoch lekarka to neodporuca skor ako ma dieta aspon dve vakciny voci tetanu a prepichovala mi ich moja detska lekarka normalne ihlou a mala to zvladla uplne v pohode aj dalsej dcerke dam nausnicky az neskor

dara76
4. júl 2012

aj my sme davali az po 6.mesiaci. Taktiez na odporucenie, ze az po tetanovke. Dali sme ich ale prepichnut ihlou.
tu je jedna tema o nastrelovani:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/nastrelovanie-nausnic-v-bratislave-ruzinov/

a v petrzalke je MUDr. Patrícia Goldenberg-pediater - Všeobecný lekár pre deti a dorast. V ponuke služieb aj nastreľovanie náušníc

macka.m
4. júl 2012

ahoj, v BA na Tbiliskej - orl ambulancia, odporucam objednat, aby si nesla medzi chorych... kedze je to orl, tak to nenastreli kde sa jej paci, ale aj po odb. stranke posudi... my ideme az po lete. v teple sa rany horsie hoja, ideal jesen zima...

sarianna
4. júl 2012

ano, odporucam ORL v Raci na Tbiliskej, Mudr. Horvathova Karin... Ma skvely pristup, kamosky si ju pochvalovali...

andilka
4. júl 2012

ustav klekarskej kozmetiky pri drazdiaku, s nausnicami nas to vyslo 18eur, trvalo to cca 1min a bolo to v pohode, boli sme velmi spokojni. pol roka ubehne ako voda. kamoske prepichovali uska a zlomila sa sestricke v usku nausnicaa, viac starosti ako radosti.

winona24
4. júl 2012

my sme dávali nastreľovať v ÚLK v petržalke pri draždiaku...rýchlo...bezbolestne...bez komplikácií...v živote by som dievčatku nenechala pichať ihlou do ucha....nechápem prečo trápiť dieťa ,keď na to existuje "normálnejší" spôsob.... 😔 (ale to je môj čisto subjektívny názor)

nelita02
14. aug 2014

aj ja odporucam nastrelovanie na Tbiliskej, v orl amb. je to najistejsie, profesionalne, sterilne. Super lekarka, uzasny pristup k detom... odporucam. 😵

lubinkas
14. aug 2014

V DNV, salon Prospera. Nastreluju myslim, ze takmer od narodenia a dietatko nemusi mat 6 mesiacov. Myslim, ze sa plati 20 eur za nausnicky a 8 eur za nastrelenie. Ale teraz si naozaj nie som ista, uz je to dva roky, co sme davali nastrelovat nasej malej.

sissi_22
18. sep 2014

Odporucam sa VYHYBAT sukromnej klinike MEDISSIMO, kde sme dali v Auguste nastrelit vtedy nasej 6 mesacnej dcerke nausnice (nakolko ULK v Petrzalke nemali volny termin pocas nasho pobytu na SVK) Na druhy pokus sestricka naznacila bodky s ktorymi sme boli s manzelom spokojni, ale Mudr. Herbanska nastrelila jednu nausnicu vyrazne nizsie od naznacenej bodky (v buducnosti by jej hrozilo pretrhnutie usneho laloku). To podotykam, ze manzel dcerku drzal a nebolo to v momente, ze by sa mykla. Povedala, ze v kazom pripade nausnicu nemame vyberat. Nastastie sme potom vyhladali odbornu pomoc inde (ULK), kde nam potvrdili, ze dierka je prilis nizko. Bolo nam odporucene nausnicu vybrat, aby dierka mohla co najskor zarast a osetrovat antibiotickym kremom.
Cela navsteva v Medissime posobila neprofesionalne uz od zaciatku. Este len pri vstupe do ambulancie Murd. riesila nejakeho pacienta cez telefon (sestricka nas mala zavolat, az ked dotelefonovala) a po nastreleni sa stazovala nahlas na ich fakturacny system, ze ako to ma ona spravit..
Skoda, ze som nedala na instinkt.

dollynkaa
18. sep 2014

My sme prestrelili v 3mesiacoch. Skus Aidyl studio na obchodnej

janamexico
20. mar 2018

Ahojte maminky mi sme cerstvo po nastreleni mozem len odporucat dnv prospera 26 eur mila pani vsetko vysvetlila a malinka trosicku zaplakala az po nastreleni velmi som spokojna 😁 my mame 3 mesiace a tyzden ☺