Kde v Bratislave kupujete mäso pre vašich drobcov?

pimpulienka
3. sep 2011

Poradite mi prosim nejaké osvedčené mäsiarstvo? Potrebovala by som kuracie, morčacie a popripade ešte teľacie. Len neviem kde zohnať takt kvalitne mäsko pre 14 mesačnú dcérku. Ďakujem a pekny dník 🙂

pammy
3. sep 2011

Ked som ja zacala s maskom u drobca, bolo mi dporucane masiarstvo oproti autobusovej stanici, je dost velke, neviem ako sa vola, ako neprehliadnes ho (oproti myslim smerom k centru). Je fakt ze tieto nase retazce a nielen tie predavaju hnusne a strasne casto smradlave maso... 😠 ☹ Tam som dostala relativne cerstve. Momentalne uz ale vozime z CR.

A este ma napadlo, ze prve mal kuracie a morcacie zo Slnecnice. www.slnecnica.sk

titkovamiriam
3. sep 2011
acko
3. sep 2011

ano, orban (oproti autobusovej stanici - maly trh) je jedno z najlepsich BA masiarstviev. ale veru neviem ze ci predava masko typu bio. treba sa popytat. mozno aj poradia.
My kupujeme bio kurcata, a ine uz ani jest nechcem. to sa neda porovnat s tym co clovek kupi v tescu alebo inych retazcoch. to uplne inak chuti. nehovoriac o tom, ze maso z retazcov je plne ATB, rastovych hormonov a ineho svinstva. ked clovek konzumuje mimo domu - v restikach, tak sa tomu nevyhne, proste nevie co presne co seba cpe. ale aspon doma treba jest zdrave maso. a u deti to plati duplom.
my berieme kuracie od znamych, takze priamo neporadim, ale dodavatelov pre bio veci je dost, treba len poguglit. napriklad aj ta slnecnica co napisala pammy.