Kde nastrelia náušničky našej dcérke v Bratislave?

nikush29
13. jan 2012

Ahojte, kde ste svojim dcérkam dávali nastreľovať náušničky, a boli ste spokojné? A zaujímalo by ma aj od koľkých mesiacov sa to robí, lebo dnes mi detská lekárka povedala že je to vhodné až tak po 3 mesiacoch (a naša malá má teraz 2 mesiace), ale počula som veľa názorov že čím skôr sa to spraví tým lepšie.

pepiminarik
13. jan 2012

Ahoj, ja som sice z BA, ale nausnice som dala nastrelovat na vylete v Senci na pesej zone v jednom zlatnictve. Mala som kamaratku zo Senca a ona bola spokojna, videla som jej dcerky uska a mala ich pekne a rychlo "zahojene" 🙂 . A tak ked uz som tam bola, tak som vybavila nausnicky. Dcera mala vtedy 6,5mesiaca. Dokocna sme isli par dni na to na plavaci pobyt, na co som samozrejme zabudla, ked som jej to davala robit. No a bola tam styri dni za sebou v bazene a vobec sa jej nestalo ani nezapalilo. Ked jej isli nastrelit prvu, ja som bola vo vacsom krci ako mala. Potom zistila, ze to boli, spustila vreskot na cely obchod. Ked som ju ukludnila, spravili sme aj druhu. Troska sa branila ale po tej druhej uz tak strasne neplakala. Ale naozaj velmi rychlo sa ukludnila. Takze asi to bolo viac o tom, ze sa zlakla ako keby to nejako brutalne bolelo.

mummy01
13. jan 2012

Ahoj,ja som davala dcerke nastrelovat v ustave lekarskej kozmetiky v Petrzalke ked mala 13 mes. ale to len preto lebo ma k tomu donutila svokra.Dnes to strasne lutujem,a viac by som to nespravila.Urobili jej to dobre a rychlo,aj lekarka ktora to robila bola v pohode ale malej sa to zapalilo aj napriek starostlivosti,spravili sa jej tam velke hnisave loziska takze som nausnicky vybrala a dierky nechala zarast.Takze zbytocny stres ☹ Aj ja som si davala prestrelovat usi ako dospela a teda dakujem pekne,boli to fakt hrozne.Tak neviem,tolko moj postreh...asi ti velmi neporadim iba to aby si si to fakt dobre rozmyslela 😉