Kde kupujete tepláky pre deti s úzkym pásom?

4. okt 2020

Ahojte, prosim, kde kupujete teplaky pre velmi tenke deti? Lebo vsetky su na snurku a tie padaju z pasa. Dakujem za vsetky rady

arnstorf
4. okt 2020

📌

skumavka
4. okt 2020

next, cez eshop, konecne jedny, ktore mu sadli👍

janulienka63
4. okt 2020

Decathlon

yanni
4. okt 2020

Neviem, ci sa daju objednat aj na SK, ale Okaidi su genialne. Maju totiz v pase gumu, ktora sa da nastavit na gombicky. Podobne ako ma mnoho nohavic.

lucn
4. okt 2020

Lindex tepláky majú tiež nastaviteľnú gumu v páse.

zdencaaaa
5. okt 2020

Kupujem mojej spagetke teplaky hocikde, ale do vsetkych nasivam gumky :D Moja dcerka ma velmi dlhe nohy

autor
5. okt 2020

@zdencaaaa a ako to prosim robite? Nechate vsetko, ako je a vtiahnete novu gumu? Lebo povodna je popresivana, ta sa ani vybrat neda.

tinkajan
5. okt 2020

Davam sit 😃

zdencaaaa
5. okt 2020

ano presne, na chrbate vyparam kusok aby som mala otvor na gumicku so zicherkou, prevleciem gumicku a zasijem. Vsetky ale ze vsetky teplaky maju natiahnute gumky. Aj teraz ma doma cakaju doma dvoje kde musim natiahnut gumku. Najlepsie su jej leginy z Pepca ale na leginky byva uz rano zima amoja je teplakovy typ

autor
5. okt 2020

@zdencaaaa dakujem, vyskusam

autor
5. okt 2020

Dakujem za vsetky tipy 🙂

yanni
5. okt 2020

Poor, nie do vsetkych teplakov sa da vtiahnut extra guma. Niektore maju gumu tak popresivsnu, ze nemaju poriadny tunel. Aj ked nieco vyparas, tak tam nic nevtiahnes. ja som tiez davala extra gumu ale uz som sa na to vykaslala. Lebo to boli leginy, pyzama, gate, vlastne vsetko. Takze kupujem uz len take, ktore maju bud gumicku v pase na pritiahnutie alebo jednoducho pasuju.

evkamotka
5. okt 2020

Ja kupujem next ale je taky chudy, ze aj tie mu v pase na boku prisivam aby som ich zuzila

autor
5. okt 2020

@yanni ano, ja som to raz robila a nedalo sa mi vtiahnut, uplne som na to zabudla. A aku znacku teda kupujes?

autor
5. okt 2020

@evkamotka next maju pri 110 pas okolo 25,co nam je tiez velmi vela. Myslim, ze uzsie su tinko, ale dizajnovo somchcela nieco zaujimavejsie trochu

evkamotka
5. okt 2020

Tazko sa to opisuje, ja ten pas na boku tak ohnem dovnutra a zosijem. Lebo by som inak na tu moju osu nezohnala. Snurky nie su praktické, lebo to by si nevedel pri cikani vzdy rozvazovat a zvazovat

scila
5. okt 2020

kupujem na gustokids.sk - slovenské, bavlnené, majú už spravený otvor, aby sa dala gumička vytiahnuť a prispôsobiť. Ale môj syn je chudý a nikdy som to nemusela robiť.

natali.83
5. okt 2020

Pokiaľ sú tepláky na šnúrku, navlečiem brzdičky a je to. Žiadne viazanie, dieťa to zvládne aj samo, stoja pár centov a kúpiť sa dajú podľa hrúbky šnúrky v každej galantérii. Nemusíš nič šiť, prispôsobíš stiahnutie šnúrky vždy podľa potreby.

yanni
5. okt 2020

Okaidi

blunka
22. feb 2021

@natali.83 VAU VAU VAU VAU VAU.
Mám maturitu z odevníctva a nenapadlo ma to !
Som si stále myslela, že šnúrky sa musia zaväzovať a to teda dieťa nebude robiť isto.
Asi si nám zmenila život 🙂.
Deti majú ešte len 0 a 1 rok, takže ešte tento nápad hodne využijeme 😀.
A brzdičiek mám celý pakeľ aj doma.