Ahojte🙂 mamičky detí, ktoré nespĺňajú parametre pre dnešné slim strihy, kde nakupujete oblečenie do školy? Ešte na doma tepláky a tak ok, ale inak...fuu...ťažko 😎
V H&M
@lenuliatko84 niečo sa dá aj odtiaľ, ale tak o číslo väčšie, potom skracujeme🙂
@lucysl ako veľké dieťa?ja som synovi kupovala v HM rifle na gumičku neznášam tie upnute slimkove rifle čo si nevedel de cez nohu stiahnuť.
Tie rifle tam mali každý rok dole a hore gumička len žiaľ už je vyššia veková kategória a je to des sedieť v takých nohaviciach 6 hodín v skole
coccodrillo...širšie strihy tričiek,nohavice strih regular...celkovo sú tam trošku vačšie veci...od nich oblečieme ešte ako tak 134,z iných obchodov 146/152 musím kupovať...v hm majú práve úzke strihy na vysoké a štíhle deti
pozrite rifle s pleteninovým pásom,je tam aj vyšší sed...aj teraz majú perfektné zľavy,tričká za 4,50€...od 30 €poštovné zdarma...aj vačšiu velkosť sa dá,tie strihy sedia dobre...
@gondyo https://sk.coccodrillo.eu/chlapec/odziez-11/noh...
cez toto objednávate?
áno
zatiaľ všetko čo sme objednali nosíme...raz sa mi podarilo nohavice slim...darovali sme...keby náhodou je tam adresa kde to vrátiť,je to rýchlo vybavené,aj obj príde do 3 - 4 dní...máme 2 bundy,sú širšie strihy
medzi veľkosťami nie je veľký rozdiel,vždy objednám radšej vačšie,lebo rýchlo rastieme...hlavne teraz po lete...
držím palce...
Dcére sedí najlepšie kik, bonprix a takko. Vôbec nie tesco, pepco a hm, tam sú úplne úzke strihy na nohavice a tričká. Ma veľkosť 164. Ale už kupujem niekedy aj dospelácke s, M, nech to ma voľnejšie, rada nosí aj oversize strihy. Drahšie značky nepozerám, aj tak na rok bude potrebovať zas väčšie, tak mi to prídu vyhodené peniaze. A veľa kupujem aj tu na mk.
@lucysl dámske.. Pánske menšie čísla.. A skratit